Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vízhez juttatják a vinári családokat

MTI, 2012. február 20. - hétfő 12:51
Címkék: víz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ha ideiglenes megoldással is, de vízhez juttatják a vinári családokat, amelyek napok óta vezetékes víz nélkül élnek - tájékoztatta a vízmű hétfőn az MTI-t.


Lukács Endre, a Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. vezérigazgatója cáfolta a lakók korábbi félelmeit, hogy csak tavasszal állnának neki az elfagyott vezetékek megjavításának.

Elmondta: február első két hetében csaknem 250 hibát jelentettek a zrt. működési területéről, eddig több mint nyolcvan mérőóra fagyott el. A zrt. szakemberei folyamatosan javítják a rendszert, a vezérigazgató szavai szerint napi 10 órában, hétvégén is. Megjegyezte: mostanra számolták fel az eddig bejelentett hibákat.

Vináron azért nem kezdték meg a napokkal ezelőtt bejelentett és a zrt. által meg is vizsgált elfagyás javítását, mert a talaj 80-90 centiméter mélyen fagyott, még a munkagépek sem bírnak vele - magyarázta a vezérigazgató. Amíg a vezetéket helyreállítják, a három családnak ásványvizet, lajtból mosáshoz, főzéshez, fürdéshez vizet biztosítanak. Hétfőn a vízmű emberei kimentek a vinári családokhoz, s ha a talajt még mindig nem lehet felásni, akkor ideiglenes megoldásként föld feletti vezetéken biztosítanak számukra vizet. Amint az időjárás lehetővé teszi, megjavítják az elfagyott vezetéket is - ígérte Lukács Endre.

Szólt arról is, hogy a meglévő problémát tetézte, hogy hétvégén a Marcalgergelyi, Szergény és Vinár vízellátását biztosító víztoronyból kifogyott a víz, ezért ezeken a településeken vasárnap órákra leállt a vezetékes vízszolgáltatás. A vízmű emberei mind a három település összes fogyasztóhelyét ellenőrizték, végül kiderült, három helyen elfagyás miatt ömlik a víz a vezetékből, ezért ürült ki a víztorony; a hibát hétórás munkával hárították el - ismertette a vezérigazgató.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

leo lobito, 2020. január 28.

Szüksége van sürgős pénzügyi segítségre? írjon nekünk e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmai...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza