Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Adóslistát tett közzé Miskolc

MTI, 2012. február 20. - hétfő 16:21
Címkék: adós, lista, Miskolc
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Miskolc nyilvánosságra hozta, hogy ki mennyi helyi adóval tartozik az önkormányzatnak; a listát az önkormányzat a honlapján tette nyilvánossá - tájékoztatta Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője hétfőn az MTI-t.


Az adózás rendjéről szóló törvény január 1-jétől hatályos új rendelkezése alapján február 20-tól Miskolcon is nyilvánosságra hozták a helyi adóval tartozók nevét és tartozásuk összegét, a lista megjelentetése előtt a hivatal tájékoztatta az érintetteket - közölte a szóvivő.

A rendelkezés szerint az önkormányzati adóhatóság az esedékességet követő tizedik napon közzéteheti azoknak nevét, címét és adótartozásuk összegét, akiknek a tartozása eléri a tízezer, magánszemélyek esetében az ezer forintot.
A közzététel elkerülhető a tartozás haladéktalan megfizetésével, illetve halasztási kérelem benyújtásával.

A miskolc.hu honlapon az olvasható, hogy a borsodi megyeszékhelyen 711 cég, illetve magánszemély tartozik adóval az önkormányzatnak. A legmagasabb adóhátralék gazdasági társaságnál meghaladja a 14 millió forintot, magánszemélynél pedig a 9 millió forintot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

autós@, 2012. február 21. - kedd 18:29

Hol az adatvédelmi bíztos ilyenkor? A helyi vezetőknek a vagyonosodási nyilatkozata rendben van? Mennyi abban az adócsalás? Ezeket miért nem teszik közzé!

Matus László, 2012. február 21. - kedd 10:44

Gratulálok!! Szívassátok csak a népet!!Ettől jobban érzitek magatokat?? Inkább tisztes bért fizetnétek,hogy jusson pl.: az adóra! Persze csak a sor végén,mert előtte még igen sok sarcot kell túlélni. Meglopnak a munkabérben,a boltban,a szolgáltatásokban,az iskolában. Persze mindenki meg tudja magyarázni,hogy miért kerül minden ilyen sokba, csak mi melósok nem magyarázhatjuk meg,hogy miért nem tudunk megélni ennyiből.

Kommentek

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

Hanga, 2020. március 26.

Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szer...

Autóhitelek válságos szemmel

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza