Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Adóslistát tett közzé Miskolc

MTI, 2012. február 20. - hétfő 16:21
Címkék: adós, lista, Miskolc
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Miskolc nyilvánosságra hozta, hogy ki mennyi helyi adóval tartozik az önkormányzatnak; a listát az önkormányzat a honlapján tette nyilvánossá - tájékoztatta Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője hétfőn az MTI-t.


Az adózás rendjéről szóló törvény január 1-jétől hatályos új rendelkezése alapján február 20-tól Miskolcon is nyilvánosságra hozták a helyi adóval tartozók nevét és tartozásuk összegét, a lista megjelentetése előtt a hivatal tájékoztatta az érintetteket - közölte a szóvivő.

A rendelkezés szerint az önkormányzati adóhatóság az esedékességet követő tizedik napon közzéteheti azoknak nevét, címét és adótartozásuk összegét, akiknek a tartozása eléri a tízezer, magánszemélyek esetében az ezer forintot.
A közzététel elkerülhető a tartozás haladéktalan megfizetésével, illetve halasztási kérelem benyújtásával.

A miskolc.hu honlapon az olvasható, hogy a borsodi megyeszékhelyen 711 cég, illetve magánszemély tartozik adóval az önkormányzatnak. A legmagasabb adóhátralék gazdasági társaságnál meghaladja a 14 millió forintot, magánszemélynél pedig a 9 millió forintot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

autós@, 2012. február 21. - kedd 18:29

Hol az adatvédelmi bíztos ilyenkor? A helyi vezetőknek a vagyonosodási nyilatkozata rendben van? Mennyi abban az adócsalás? Ezeket miért nem teszik közzé!

Matus László, 2012. február 21. - kedd 10:44

Gratulálok!! Szívassátok csak a népet!!Ettől jobban érzitek magatokat?? Inkább tisztes bért fizetnétek,hogy jusson pl.: az adóra! Persze csak a sor végén,mert előtte még igen sok sarcot kell túlélni. Meglopnak a munkabérben,a boltban,a szolgáltatásokban,az iskolában. Persze mindenki meg tudja magyarázni,hogy miért kerül minden ilyen sokba, csak mi melósok nem magyarázhatjuk meg,hogy miért nem tudunk megélni ennyiből.

Kommentek

Mária Ádám, 2019. szeptember 11.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Menekülés a UPC-től

Valeria Marco, 2019. szeptember 10.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Valeria Marco, 2019. szeptember 10.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés