Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ötmilliárd forintos vízközmű-fejlesztés Hevesben

MTI, 2012. február 14. - kedd 16:41
Címkék: víz, közmű
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint bruttó ötmilliárd forint beruházással szennyvíztisztító telepet és 100 kilométernyi szennyvízvezeték-hálózatot építenek ki Heves megyében a káli kistérségben.


A hálózat megvalósítására vonatkozó kivitelezési szerződést kedden Kompolton írta alá Balázs Zoltán, a kistérségi társulás vezetője és Nagy Gábor, a PENTA Építőipari Kft. ügyvezetője.

A fejlesztés nyomán 6 település - Aldebrő, Feldebrő, Kál, Kápolna, Kompolt és Tófalu -, mintegy 10 ezer lakosának javul az életminősége. Balázs Zoltán elmondta: a nettó 4,2 milliárd forint értékű beruházás megvalósításához 3,4 milliárd forint támogatást nyert a Környezet és Energia Operatív Programból az önkormányzati társulás.

A munkálatok várhatóan az idén tavasszal kezdődnek meg és 2013 őszén vehetik használatba a helybeliek a szennyvízhálózatot. A térségben mintegy 4 ezer ingatlant csatlakoztatnak a 70 kilométernyi főcsatornát és 30 kilométernyi leágazást magában foglaló rendszerhez. A lakók immár 80 százaléka fejezte ki csatlakozási szándékát; az ingatlantulajdonosok, fejenként 227 ezer forinttal járulnak hozzá a fejlesztéshez.

A napi 900 köbméteres kapacitású víztisztító mű Kál határában épül meg, a projektelem közbeszerzési eljárása még nem zárult le - ismertette Balázs Zoltán.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza