Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!



Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ötmilliárd forintos vízközmű-fejlesztés Hevesben

MTI, 2012. február 14. - kedd 16:41
Címkék: víz, közmű
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint bruttó ötmilliárd forint beruházással szennyvíztisztító telepet és 100 kilométernyi szennyvízvezeték-hálózatot építenek ki Heves megyében a káli kistérségben.


A hálózat megvalósítására vonatkozó kivitelezési szerződést kedden Kompolton írta alá Balázs Zoltán, a kistérségi társulás vezetője és Nagy Gábor, a PENTA Építőipari Kft. ügyvezetője.

A fejlesztés nyomán 6 település - Aldebrő, Feldebrő, Kál, Kápolna, Kompolt és Tófalu -, mintegy 10 ezer lakosának javul az életminősége. Balázs Zoltán elmondta: a nettó 4,2 milliárd forint értékű beruházás megvalósításához 3,4 milliárd forint támogatást nyert a Környezet és Energia Operatív Programból az önkormányzati társulás.

A munkálatok várhatóan az idén tavasszal kezdődnek meg és 2013 őszén vehetik használatba a helybeliek a szennyvízhálózatot. A térségben mintegy 4 ezer ingatlant csatlakoztatnak a 70 kilométernyi főcsatornát és 30 kilométernyi leágazást magában foglaló rendszerhez. A lakók immár 80 százaléka fejezte ki csatlakozási szándékát; az ingatlantulajdonosok, fejenként 227 ezer forinttal járulnak hozzá a fejlesztéshez.

A napi 900 köbméteres kapacitású víztisztító mű Kál határában épül meg, a projektelem közbeszerzési eljárása még nem zárult le - ismertette Balázs Zoltán.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

oceanicfinance, 2017. november 22.

Hitelre van szüksége? Keresett már hol lehet kölcsön? Megpróbált valamilyen kölcsönt kapni?...

Nincs több egyoldalú szerződésmódosítás

Hobelman Finance, 2017. november 21.

Hitelre van szüksége? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited c...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

REMY.CREDIT, 2017. november 21.

XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1%{REMY.CREDIT111@gmail.com}

Szüksége va...

A gyóntatófülke nem szauna

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés