Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szmog - Riasztási fokozat Debrecenben

MTI, 2012. február 10. - péntek 14:31
Címkék: Debrecen, szmog
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A szálló port koncentrációja Debrecenben három mérőállomáson is túllépte a riasztási küszöbértéket - tájékoztatta Pajna Zoltán (Fidesz) alpolgármester pénteken közleményben az MTI-t.


Közlése szerint pénteken ülést tartott a szmog intéző munkacsoport, és javaslatot tett a polgármesternek a debreceni szmogriadó tervéről szóló rendeletben foglalt intézkedések előkészítésére. Debrecenben a szálló por szennyezettség csütörtökön növekedett, és a légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke túllépte a riasztási küszöbértéket három mérőállomáson is - ismertette a részleteket.

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban az időjárási körülmények hatására a levegő minősége jelentősen nem fog javulni.

Debrecen alpolgármestere - a polgármester nevében eljárva - felkéri azokat az intézményeket, ahol hétvégén nincs ügyfélfogadás, csökkentsék az épület fűtését.

Kérik továbbá, hogy akiknek lehetőségük van rá, a légszennyezettség további romlásának elkerülése érdekében a szilárd tüzelés helyett a gáztüzelést részesítsék előnyben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés