Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szmog - Riasztási fokozat Debrecenben

MTI, 2012. február 10. - péntek 14:31
Címkék: Debrecen, szmog
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A szálló port koncentrációja Debrecenben három mérőállomáson is túllépte a riasztási küszöbértéket - tájékoztatta Pajna Zoltán (Fidesz) alpolgármester pénteken közleményben az MTI-t.


Közlése szerint pénteken ülést tartott a szmog intéző munkacsoport, és javaslatot tett a polgármesternek a debreceni szmogriadó tervéről szóló rendeletben foglalt intézkedések előkészítésére. Debrecenben a szálló por szennyezettség csütörtökön növekedett, és a légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke túllépte a riasztási küszöbértéket három mérőállomáson is - ismertette a részleteket.

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban az időjárási körülmények hatására a levegő minősége jelentősen nem fog javulni.

Debrecen alpolgármestere - a polgármester nevében eljárva - felkéri azokat az intézményeket, ahol hétvégén nincs ügyfélfogadás, csökkentsék az épület fűtését.

Kérik továbbá, hogy akiknek lehetőségük van rá, a légszennyezettség további romlásának elkerülése érdekében a szilárd tüzelés helyett a gáztüzelést részesítsék előnyben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés