Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nyilvános lesz az adósok listája Keszthelyen

MTI, 2012. február 10. - péntek 12:31
Címkék: adós, lista, Keszthely
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Márciustól nyilvános lesz Keszthelyen a helyi adóval vagy gépjárműadóval elmaradt személyek és társaságok listája - közölte pénteken a város önkormányzata az MTI-vel.


A képviselő-testület csütörtöki ülésén Ruzsics Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester elmondta: a bevételek növelésének egyik hatékony módja az adótartozások behajtása. Ennek érdekében a város új módszert alkalmaz, a törvény biztosította lehetőséggel élve nyilvánosságra hozza a hátralékosok nevét és címét a tartozás összegével és adónemével együtt.

MTI

A keszthelyi önkormányzatnak jelenleg mintegy 800 magánember és csaknem 200 jogi személy összesen mintegy 180 millió forinttal tartozik. Ez a bevallott, de be nem fizetett helyi adó és gépjárműadó teljes összege.

A márciusban megjelenő nyilvános listán azok szerepelnek majd, akiknél magánszemélyként ezer, vállalkozások esetében tízezer forint feletti, tíz napot meghaladó tartozást tartanak nyilván. Az önkormányzat közölte: a helyi lapban a napokban már megjelent tervezet kapcsán számosan jelezték fizetési hajlandóságukat, vagy már be is fizették tartozásukat, de több könyvelő is kért adategyeztetést ügyfeleik kintlévősége kapcsán.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

autós2, 2012. február 13. - hétfő 14:20

A Polgármesteri Hivatal házatáján minden rendben van? Nekik a vagyon nyilatkozataik rendben vannak? Vagy azok az adatvédelmi törvény mögött megbújhatnak?Sok a kérdés,de nem baj! Ugyanis a kisembert még az ág is húzza.A nagyhalak meg szabadon röhögve élvezik az életet! Ebben gondolkodjanak el először is a vezető urak! Mindenkinek magából kell ki indúlni elsősorban! Kik herdálják el a város(ok) pénzeit a kisemberek talán? Könnyen nyilatkoznak,mert ők mindenhova cég autóval ingyen járnak.

Matus László, 2012. február 10. - péntek 13:27

Nem tudom,hogy miért kell még ezzel is szadizni azokat a kisembereket, nyugdíjasokat,sokgyermekeseket,a bankok miatt eladósodott állampolgárokat akik már képtelenek több sarcot kifizetni, vagy inkább csak határidőre kifizetni, mert a végén a becsületes egyszerű állampolgártól úgy is behajtják a sarcot.Rá kellene már jönni,hogy nem mindenki bűnöző csak egyszerűen nincs miből fizetni az elborult elmék újabb és újabb adóit.Persze biztosan van aki már évtizedek óta nem fizet, az meg is érdemelné,de persze őt fogja a legkevésbé érdekelni a lista.

Kommentek

Mária Ádám , 2018. december 10.

A nevem Mária Ádám egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hag...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Szabó Tamás, 2018. december 09.

Tisztelt Ügyvéd Úr. Érdeklődnék egy konkrét esetben. 2003 ban aláírtam egy közmű fejleszt...

Kötelező-e a közmű-hozzájárulás?

Luis Roland, 2018. december 08.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés