Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

ISO minősítés hat Auchan áruháznak

Munkatársunktól, 2012. február 02. - csütörtök 10:51
Címkék: ISO, Auchan
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hat újabb áruház szerezte meg az ISO 14 001 környezetvédelmi minősítést az Auchan áruházai közül, így a Dunakeszin, Miskolcon, Óbudán, Solymáron, Soroksáron és Szigetszentmiklóson található áruházak is rendelkeznek mostantól ezzel az elismeréssel. A vásárlók számára ez az ISO szabvány garanciát biztosít arra, hogy szigorú ellenőrzések és feltételek mellett, környezetirányítási szempontból fenntarthatóan működnek az áruházak.


A csömöri áruház már megnyitásakor megfelelt az ISO szabványnak, ezután a maglódi hipermarket szerezte meg 2011-ben a környezetirányítási minősítést. Az újonnan csatlakozó hattal együtt pedig már 8 áruház büszkélkedhet az ISO 14 001 elismeréssel, így a hazai Auchan hipermarketek kétharmada megfelel a szigorúan ellenőrzött, nemzetközi minősítő rendszernek.

ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszernek megfelelően a csomagolóanyagok és a hulladék mennyiségének csökkentése mellett az energiafogyasztás csökkentésére is figyelnek az áruházak. Ezeken túlmenően, a maglódi és miskolci áruházakban már megújuló energiaforrásokat is egyre szélesebb körben használnak.

A minősítések elérését több hónapos felkészülés és a működési rendszerek átalakítása előzte meg. A fejlesztéseket és átalakításokat az áruházak szabványokért felelős munkatársai több munkacsoportban végezték, egy tanácsadó cég irányításával. A felkészülés felülvizsgálattal és ellenőrzéssel zárult, mielőtt az ISO minősítést az áruházak megszerezték. A tanúsítást hazánkban az egyik legismertebb tanúsító vállalat, a Bureau Veritas végezte.

A maglódi áruház a környezetvédelmi mellett a minőségirányítási (ISO 9001) és az élelmiszer-biztonsági (ISO 22000) szabványoknak is megfelelt, így az áruház működése hatékonyabb lett, ennek hatását a vásárlók a szolgáltatások kiemelkedő minőségén érezhetik.

"Áraink mellett szolgáltatásaink minősége az, amely megkülönböztet minket versenytársainktól. Büszkék vagyunk ezekre a minősítésekre, ilyen elismerést csak kevés kereskedelmi vállalat nyer el. Azáltal, hogy áruházaink megfelelnek a nemzetközi szabványnak, vállaltuk, hogy működésüket évente, független nemzetközi szervek ellenőrzik. Mi így garantáljuk vásárlóink számára, hogy termékeink és szolgáltatásaink mögött minőség áll" - mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatója.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza