Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

ISO minősítés hat Auchan áruháznak

Munkatársunktól, 2012. február 02. - csütörtök 10:51
Címkék: ISO, Auchan
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hat újabb áruház szerezte meg az ISO 14 001 környezetvédelmi minősítést az Auchan áruházai közül, így a Dunakeszin, Miskolcon, Óbudán, Solymáron, Soroksáron és Szigetszentmiklóson található áruházak is rendelkeznek mostantól ezzel az elismeréssel. A vásárlók számára ez az ISO szabvány garanciát biztosít arra, hogy szigorú ellenőrzések és feltételek mellett, környezetirányítási szempontból fenntarthatóan működnek az áruházak.


A csömöri áruház már megnyitásakor megfelelt az ISO szabványnak, ezután a maglódi hipermarket szerezte meg 2011-ben a környezetirányítási minősítést. Az újonnan csatlakozó hattal együtt pedig már 8 áruház büszkélkedhet az ISO 14 001 elismeréssel, így a hazai Auchan hipermarketek kétharmada megfelel a szigorúan ellenőrzött, nemzetközi minősítő rendszernek.

ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszernek megfelelően a csomagolóanyagok és a hulladék mennyiségének csökkentése mellett az energiafogyasztás csökkentésére is figyelnek az áruházak. Ezeken túlmenően, a maglódi és miskolci áruházakban már megújuló energiaforrásokat is egyre szélesebb körben használnak.

A minősítések elérését több hónapos felkészülés és a működési rendszerek átalakítása előzte meg. A fejlesztéseket és átalakításokat az áruházak szabványokért felelős munkatársai több munkacsoportban végezték, egy tanácsadó cég irányításával. A felkészülés felülvizsgálattal és ellenőrzéssel zárult, mielőtt az ISO minősítést az áruházak megszerezték. A tanúsítást hazánkban az egyik legismertebb tanúsító vállalat, a Bureau Veritas végezte.

A maglódi áruház a környezetvédelmi mellett a minőségirányítási (ISO 9001) és az élelmiszer-biztonsági (ISO 22000) szabványoknak is megfelelt, így az áruház működése hatékonyabb lett, ennek hatását a vásárlók a szolgáltatások kiemelkedő minőségén érezhetik.

"Áraink mellett szolgáltatásaink minősége az, amely megkülönböztet minket versenytársainktól. Büszkék vagyunk ezekre a minősítésekre, ilyen elismerést csak kevés kereskedelmi vállalat nyer el. Azáltal, hogy áruházaink megfelelnek a nemzetközi szabványnak, vállaltuk, hogy működésüket évente, független nemzetközi szervek ellenőrzik. Mi így garantáljuk vásárlóink számára, hogy termékeink és szolgáltatásaink mögött minőség áll" - mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatója.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

leo lobito, 2020. január 28.

Szüksége van sürgős pénzügyi segítségre? írjon nekünk e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmai...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza