Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Neten árulta a házi pálinkát, a NAV jelentkezett

MTI, 2012. január 30. - hétfő 10:41
Címkék: pálinka, NAV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hirdetésekben kínált gyümölcspárlatokat foglaltak le a pénzügyőrök és az adóhatóság munkatársai Zalában, az eladók ellen jövedéki eljárást indítottak - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága hétfőn az MTI-t.


Cséve Szabolcs sajtóreferens közölte: a NAV Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága, valamint a Zala Megyei Adóigazgatóság munkatársai az elmúlt napokban három magánszemélynél ellenőrizték Zalában gyümölcspárlat értékesítését. A pénzügyőrök és az adóhatóság munkatársai az elektronikus és nyomtatott sajtóban megjelent hirdetések alapján végeztek próbavásárlást.

A vám- és pénzügyőri igazgatóság mindhárom helyszínen a jövedéki eljárás megindításával együtt helyiségellenőrzést is tartott, illetve lefoglalta a megvételre felkínált, összesen közel 150 liter gyümölcspárlatot. A hatóság még vizsgálja az eredetigazolásként bemutatott bizonylatokat, illetve azt, hogy az eladásra szánt termékek után megfizették-e a jövedéki adót.

A sajtóreferens hozzátette: ha a magánfőző vagy a bérfőzető a jövedéki adó megfizetése nélkül értékesít gyümölcspárlatot, akkor jövedéki bírságot szabnak ki rá. A bírság összege legalább 30 ezer forint, de a mennyiségtől függően ez az összeg megtöbbszöröződhet.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Dobbs, 2018. május 23.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Dobbs Finance and Mortgages Limit...

Telefonok a szervizben

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés