Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új tourinform iroda Balatonföldváron

MTI, 2012. január 26. - csütörtök 16:31
Címkék: Balatonföldvár, tourinfo
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Új tourinform irodát adtak át csütörtökön Balatonföldváron, az uniós támogatással átépített iroda a helyi kistérségi turisztikai egyesület által megvalósított, több mint 57 millió forintos projekt keretében jött létre.


A két év alatt megvalósított, a helyi önkormányzat által 15 százalékban támogatott fejlesztési program révén a kistérségben nagyságrendekkel javultak a turizmus-szervezés feltételei - mondta Nagyné Horváth Klára, a tourinform vezetője, a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület (BKTE) titkára.

Mint elmondta, a korszerű infokommunikációs eszközökkel felszerelt új irodában a térség legjobb borait bemutató borfal is helyet kapott, a tervek szerint pedig a jövőben egy helyi termékeket kínáló, shop-szerű résszé bővül.

Az elnyert támogatás fedezte továbbá a térség ajánlati katalógusának, szabadidős kiadványának, esemény-naptárának és szálláshely-információs füzetének több ezer példányos megjelentetését is. Lényeges eleme volt az egyesületi tagság képzése, valamint a térség turizmusának fejlesztéséhez szükséges tanulmányok elkészítése is.

Újdonságszámba megy, hogy a fejlesztés részeként elkészült egy kistérségi élményeket összegyűjtő tematikus kiadvány is. Ez tájékoztatást nyújt a kistérség Balatontól távolabb eső háttértelepüléseinek - köztük Kötcse, Kereki, Bálványos - látványosságairól, programjairól is.

A projekt részeként továbbá érintőképernyős információs pontokat helyeznek el az irodában és a város két másik forgalmas helyszínén is.

Az egyesületről szólva Nagyné Horváth Klára elmondta, a BKTE 2008-ban alakult azért, hogy a dél-tiroli minta alapján elterjedt turisztikai desztináció menedzsment (TDM) elvei alapján, alulról jövő szerveződéssel fogja össze a turizmusban érdekelt vállalkozásokat, magánszállásadókat, civil és önkormányzati szereplőket. A balatonföldvári szervezet ma 103 taggal rendelkezik, és ezzel gyakorlatilag teljesen lefedi a térség területét, szolgáltatói kínálatát a strandi kölcsönzők működtetőitől kezdve a négycsillagos wellness szállodákig.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 21.

Szüksége van egy gyors hitelfelvételre? Ha sürgős hitre van szüksége adósságának rendezés...

Évi egy fogkefe

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Pénzügyileg és szükséged van egy kölcsönre, hogy megváltoztasd a sürgős szükségletedet, ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Kell hitel? Személyi kölcsönök? Üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? Mezőgazdasági és...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés