Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új tourinform iroda Balatonföldváron

MTI, 2012. január 26. - csütörtök 16:31
Címkék: Balatonföldvár, tourinfo
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Új tourinform irodát adtak át csütörtökön Balatonföldváron, az uniós támogatással átépített iroda a helyi kistérségi turisztikai egyesület által megvalósított, több mint 57 millió forintos projekt keretében jött létre.


A két év alatt megvalósított, a helyi önkormányzat által 15 százalékban támogatott fejlesztési program révén a kistérségben nagyságrendekkel javultak a turizmus-szervezés feltételei - mondta Nagyné Horváth Klára, a tourinform vezetője, a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület (BKTE) titkára.

Mint elmondta, a korszerű infokommunikációs eszközökkel felszerelt új irodában a térség legjobb borait bemutató borfal is helyet kapott, a tervek szerint pedig a jövőben egy helyi termékeket kínáló, shop-szerű résszé bővül.

Az elnyert támogatás fedezte továbbá a térség ajánlati katalógusának, szabadidős kiadványának, esemény-naptárának és szálláshely-információs füzetének több ezer példányos megjelentetését is. Lényeges eleme volt az egyesületi tagság képzése, valamint a térség turizmusának fejlesztéséhez szükséges tanulmányok elkészítése is.

Újdonságszámba megy, hogy a fejlesztés részeként elkészült egy kistérségi élményeket összegyűjtő tematikus kiadvány is. Ez tájékoztatást nyújt a kistérség Balatontól távolabb eső háttértelepüléseinek - köztük Kötcse, Kereki, Bálványos - látványosságairól, programjairól is.

A projekt részeként továbbá érintőképernyős információs pontokat helyeznek el az irodában és a város két másik forgalmas helyszínén is.

Az egyesületről szólva Nagyné Horváth Klára elmondta, a BKTE 2008-ban alakult azért, hogy a dél-tiroli minta alapján elterjedt turisztikai desztináció menedzsment (TDM) elvei alapján, alulról jövő szerveződéssel fogja össze a turizmusban érdekelt vállalkozásokat, magánszállásadókat, civil és önkormányzati szereplőket. A balatonföldvári szervezet ma 103 taggal rendelkezik, és ezzel gyakorlatilag teljesen lefedi a térség területét, szolgáltatói kínálatát a strandi kölcsönzők működtetőitől kezdve a négycsillagos wellness szállodákig.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza