Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Alkohollal erősít a Starbucks

MTI, 2012. január 26. - csütörtök 11:11
Címkék: Starbucks
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sörrel és borral bővíti néhány amerikai üzletének kínálatát az év végéig a Starbucks kávézólánc.


A vállalat az Atlantában és Dél-Kaliforniában működő üzleteinek kínálatát készül kibővíteni. Az alkoholos italok mellett néhány új harapnivaló, köztük sós ropogtatnivalók, sajttányérok, és az általában élesztő nélkül készülő forró kenyérlepények is felkerülnek az érintett kávézók - piaconként nagyjából négy-hat üzlet - étlapjára.

A világ legnagyobb kávézólánca a Seattle városában működő egyik kávézójában vezette be először a kibővített menüjét 2010 októberében. A vállalat öt-hét Chicago környéki üzletére is szeretné kiterjeszteni a változtatásokat, illetve Spanyolországban is teszteli a bővített menüsort.

"A munkából hazafelé tartó vásárlóink közül sokan egy meleg, hívogató helyre vágynak, ahol ellazulhatnak és találkozhatnak a barátaikkal" - mondta a vállalat illetékese. Mint hozzátette: a kávézólánc nem akarja kiterjeszteni a változtatásokat az összes, mintegy 11 ezer amerikai üzletére.

Az Egyesült Államokban működő gyorsétteremláncok közül sokan reggeli, és késő-éjszakai menükkel, valamint új ételekkel, illetve italokkal bővítették a kínálatukat, és a nyitva tartásukat is meghosszabbították a bevételek fellendítése érdekében. A Starbucks mellett - amely a késő délutáni és az esti forgalmát szeretné fellendíteni a változtatásokkal -, többek között a Burger King és a Sonic Corp is felvette étlapjára a szeszes italokat.

Az alkohol értékesítést és fogyasztást ellenőrző Alcohol Justice nevű szervezet szerint azonban "minél több szeszes italt kínáló hely nyitja meg a kapuit, annál inkább nő az alkohollal összefüggő problémák, például a fiatalkorúak alkoholfogyasztásnak kockázata".

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza