Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Alkohollal erősít a Starbucks

MTI, 2012. január 26. - csütörtök 11:11
Címkék: Starbucks
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sörrel és borral bővíti néhány amerikai üzletének kínálatát az év végéig a Starbucks kávézólánc.


A vállalat az Atlantában és Dél-Kaliforniában működő üzleteinek kínálatát készül kibővíteni. Az alkoholos italok mellett néhány új harapnivaló, köztük sós ropogtatnivalók, sajttányérok, és az általában élesztő nélkül készülő forró kenyérlepények is felkerülnek az érintett kávézók - piaconként nagyjából négy-hat üzlet - étlapjára.

A világ legnagyobb kávézólánca a Seattle városában működő egyik kávézójában vezette be először a kibővített menüjét 2010 októberében. A vállalat öt-hét Chicago környéki üzletére is szeretné kiterjeszteni a változtatásokat, illetve Spanyolországban is teszteli a bővített menüsort.

"A munkából hazafelé tartó vásárlóink közül sokan egy meleg, hívogató helyre vágynak, ahol ellazulhatnak és találkozhatnak a barátaikkal" - mondta a vállalat illetékese. Mint hozzátette: a kávézólánc nem akarja kiterjeszteni a változtatásokat az összes, mintegy 11 ezer amerikai üzletére.

Az Egyesült Államokban működő gyorsétteremláncok közül sokan reggeli, és késő-éjszakai menükkel, valamint új ételekkel, illetve italokkal bővítették a kínálatukat, és a nyitva tartásukat is meghosszabbították a bevételek fellendítése érdekében. A Starbucks mellett - amely a késő délutáni és az esti forgalmát szeretné fellendíteni a változtatásokkal -, többek között a Burger King és a Sonic Corp is felvette étlapjára a szeszes italokat.

Az alkohol értékesítést és fogyasztást ellenőrző Alcohol Justice nevű szervezet szerint azonban "minél több szeszes italt kínáló hely nyitja meg a kapuit, annál inkább nő az alkohollal összefüggő problémák, például a fiatalkorúak alkoholfogyasztásnak kockázata".

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza