Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új számlázási szoftver a Pannon-Víznél

MTI, 2012. január 23. - hétfő 11:41
Címkék: számla, csekk
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A győri központú Pannon-Víz Zrt.-nél új számlázási szoftvert vezettek be, amelynek fontos hozadéka, hogy a fogyasztók társaságnál vezetett folyószámláján azonnal megjelenik a befizetett összeg - mondta Tőke László, a társaság elnök-vezérigazgatója az MTI-nek.


Azzal, hogy a számlák naprakésszé válnak, megoldódnak a korábbi csúszásokból adódó problémák, a kézi rögzítés miatt a régebbi rendszerben ugyanis többnapos késéssel kerültek a számlákra a postai csekkeken történt befizetések - fűzte hozzá.

Az elnök-vezérigazgató közölte azt is, hogy a kintlévőségek behajtására a követeléskezelő céget vontak be. A 60 napot meghaladó kintlévőség 270-300 millió forint a 8 milliárd forintos éves üzleti forgalom 3,5 százalékát teszik ki. A behajtás szigorításától a kintlévőségek csökkenését várják. Ezt erősíti Győrben a lakásbérletekről szóló önkormányzati rendelet módosítása, amely kimondja, hogy a bérleti jogviszony megszüntetéséhez vezethet a közműdíjak fizetésének elhanyagolása.

A behajtó cég tevékenysége a Pannon-Víznek nem kerül pénzébe, mert a felmerülő költségeket a fogyasztóra terheli. Így a szolgáltató a teljes számlaösszeghez hozzájut - tette hozzá Tőke László.

A Pannon-Víz Győr- Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyében biztosítja a fogyasztóknak a vizet és a szennyvíz elvezetést.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés