Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Bezárhat a közjegyzői irodák negyede

MTI, 2012. január 10. - kedd 11:11
Címkék: közjegyző
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A közjegyzők sem dolgozhatnak 70 éves korukig, s ez, az első becslések szerint, a jövő év végéig körülbelül 70-80 közjegyzőt érint - írja a Népszabadság, megjegyezve, hogy a Magyar Országos Közjegyzői Kamara most méri fel, hogy emiatt hány, állását elvesztő alkalmazottnak kell végkielégítést fizetni.


A lap keddi számában Tóth Ádám, a kamara elnöke azt nyilatkozta: jelenleg több mint 300-an működnek egyéni, illetve társas vállalkozás keretében.

Az elnök a nyilatkozatban súlyos problémának nevezte azt is, hogy a nyugdíjba vonulók egy része banki kölcsönt vett fel irodafejlesztésre azzal a tudattal, hogy 70 éves koráig dolgozhat közjegyzőként.

A kamara szeretné elérni, hogy a jelenleg működő irodák és a munkatársak sorsát rendezzék. Ezért adatbázist hoznak létre, hogy a távozó és az új közjegyzők között legyen megfelelő információáramlás. Szerencsésnek tartaná a kamara, ha a közjegyzők helyettesei vennék át a praxist.

Tóth Ádám tájékoztatása szerint a közjegyzői irodák egy része évek óta veszteséges, mert befagyott az ingatlanpiac, hitelt alig vesznek fel és céget sem alapítanak.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Marcsi, 2019. november 19.

Anastasia Gregorin • rogintasia055@gmail.com

Nem járt sikerrel nálam. Köszönöm...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Marcsi, 2019. november 19.

Anastasia Gregorin • rogintasia055@gmail.com

Nem járt sikerrel nálam. Köszönöm...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Mr. Dékány Endre, 2019. november 18.

Hé, hitelkeresők, szükség van-e sürgősségi hitelre vállalkozás indításához, adóssághit...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés