Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ingyen wifi a szentgotthárdi vasútállomáson

MTI, 2012. január 04. - szerda 16:01
Címkék: vasút, wifi
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Szombathely után újabb Vas megyei városban, Szentgotthárdon is ingyenes internethasználatot biztosít a GYSEV utasai részére - közölte az MTI-vel szerdán a vasúttársaság.


Szombathelyen decembertől, Szentgotthárdon pedig januártól internetezhetnek ingyenesen az utasok a vasútállomáson - emlékeztetett a közleményben Rázó László, a GYSEV szóvivője,. Hozzátette, hogy a cég tervei szerint a két városban egyszerre indult volna a szolgáltatás, de ezt egy technikai jellegű probléma akadályozta.

Szentgotthárd ugyanis mindössze két kilométerre fekszik az osztrák határtól, emiatt gyakran az osztrák szolgáltatók hálózatára kapcsolódott fel a wifit biztosító berendezés. A GYSEV szakemberei ezért még decemberben külső jelerősítő antennát szereltek fel.

A berendezés próbaüzeme decemberben lezajlott, így januártól a szentgotthárdi vasútállomáson is elindulhatott az ingyenes vezeték nélküli internet szolgáltatás - tájékoztatott Rázó László.

A GYSEV tavaly március óta 17 vasúti személykocsiban biztosítja az internet elérést a Budapest és Sopron között közlekedő intercityken. A vasúttársaság tavaly júniustól a soproni, valamint a csornai vasútállomáson is bevezette az ingyenes wifi-szolgáltatást.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza