Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Rekordszintre drágult a palackos gáz

MTI, 2011. december 16. - péntek 09:51
Címkék: PB-gáz,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A palackos gáz ára jelentősen nőtt egy év alatt, ám még mindig elmaradt a világpiaci ár emelkedésétől - írta a Napi Gazdaság pénteken.


A Prímagáz Zrt. adatai szerint egy év alatt mintegy 10-15 százalékkal rekordmagasságba nőtt a pb-gáz ára, de az emelkedés elmarad a nagykereskedelmi árakétól, hiszen a világpiaci ár két év alatt 25 százalékkal lett magasabb. A Total Hungaria Kft. adatai szerint a pb-gáz ára január eleje óta 4,1 százalékkal emelkedett, míg a Flaga Gáz Kft. ügyvezetője 9 százalék alatti árnövekedésről számolt be a lapnak.

A cégek tapasztalatai szerint a pb-gáz iránti kereslet az idén nem változott, nőttek viszont 16 százalékkal az autógáz-eladások, egyértelműen a hagyományos üzemanyagok árának rekordmagasságba emelkedése miatt.

A Prímagáz becslése szerint a teljes hazai piac évi mintegy 175 ezer tonnás értékesítése mellett a feketekereskedelem további 5-8 százalékot jelenthet, részaránya érezhetően nőtt. A szabályos forgalmazás a Total szerint 2009-hez képest 15-20 százalékkal csökkent - írta a Napi Gazdaság.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

szegénnyé tett kisember, 2011. december 27. - kedd 17:29

Tudják,hogy mihez kell nyúlni! Mert a kisembert a legszegényebbet még az ág is húzza,had fagyjon meg télvíz idején!Mindenkinek fára sem jut! Rákényszerítik az embereket,hogy lopjanak az erdőből!

Kommentek

leo lobito, 2020. január 28.

Szüksége van sürgős pénzügyi segítségre? írjon nekünk e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmai...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza