Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új szereplő a mobilnet piacon

MTI, 2011. december 15. - csütörtök 17:21
Címkék: mobilnet
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Vidanet is belép a mobilinternet piacra, az eddig főként a nyugat-magyarországi régióban televízió-, kábelnet- és telefonszolgáltatást nyújtó társaság országos szolgáltató lesz, mivel december közepétől négy, különböző adatforgalmat lehetővé tevő csomaggal bővíti portfólióját. A cég mobilnet infrastruktúra- szolgáltatója a Magyar Telekom.


A társaság közleménye szerint a Vidanet azért is látta elérkezettnek az időt a lépésre, mert a magyar piacon folyamatosan bővül a mobilinternet előfizetők száma: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatai szerint az aktív előfizetések száma októberben átlépte a másfél milliót, miközben összesen közel kétmillió előfizetést regisztráltak a szolgáltatók.

A társaság azt várja, hogy a jövő év végén már minden 10. internet-előfizetése mobilnet lesz. A Vidanet Zrt. több mint húsz éve működik, kábeltelevízió-, internet-, és telefon-szolgáltatást nyújt Győr, Kaposvár, Mosonmagyaróvár, Tata és Pécs városában, a környező településeken, valamint Budapest XVIII. és III. kerületében.

Az MTI érdeklődésére a Magyar Telekom közölte, hogy a vállalat mobiltávközlési infrastruktúra szolgáltatóként támogatja a Vidanet mobilinternet szolgáltatásának bevezetését, amelyet partnere klasszikus nagykereskedelmi konstrukcióban, saját márkaneve alatt értékesít ügyfeleinek.

A Magyar Telekom ezzel a nagykereskedelmi termékkel belép a virtuális mobilszolgáltatói piacra együttműködő partnerével, a Vidanettel közösen. A mobilinternet csomagokkal kapcsolatos kiskereskedelmi marketing, értékesítési és ügyfélkapcsolati tevékenységet a Vidanet látja el.

A Vidanetnek 84.000 ügyfele van, akik átlagosan két szolgáltatásra fizetnek elő. A cég éves bevétele 4,5 milliárd forint, alkalmazottainak száma 65.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza