Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új szereplő a mobilnet piacon

MTI, 2011. december 15. - csütörtök 17:21
Címkék: mobilnet
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Vidanet is belép a mobilinternet piacra, az eddig főként a nyugat-magyarországi régióban televízió-, kábelnet- és telefonszolgáltatást nyújtó társaság országos szolgáltató lesz, mivel december közepétől négy, különböző adatforgalmat lehetővé tevő csomaggal bővíti portfólióját. A cég mobilnet infrastruktúra- szolgáltatója a Magyar Telekom.


A társaság közleménye szerint a Vidanet azért is látta elérkezettnek az időt a lépésre, mert a magyar piacon folyamatosan bővül a mobilinternet előfizetők száma: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatai szerint az aktív előfizetések száma októberben átlépte a másfél milliót, miközben összesen közel kétmillió előfizetést regisztráltak a szolgáltatók.

A társaság azt várja, hogy a jövő év végén már minden 10. internet-előfizetése mobilnet lesz. A Vidanet Zrt. több mint húsz éve működik, kábeltelevízió-, internet-, és telefon-szolgáltatást nyújt Győr, Kaposvár, Mosonmagyaróvár, Tata és Pécs városában, a környező településeken, valamint Budapest XVIII. és III. kerületében.

Az MTI érdeklődésére a Magyar Telekom közölte, hogy a vállalat mobiltávközlési infrastruktúra szolgáltatóként támogatja a Vidanet mobilinternet szolgáltatásának bevezetését, amelyet partnere klasszikus nagykereskedelmi konstrukcióban, saját márkaneve alatt értékesít ügyfeleinek.

A Magyar Telekom ezzel a nagykereskedelmi termékkel belép a virtuális mobilszolgáltatói piacra együttműködő partnerével, a Vidanettel közösen. A mobilinternet csomagokkal kapcsolatos kiskereskedelmi marketing, értékesítési és ügyfélkapcsolati tevékenységet a Vidanet látja el.

A Vidanetnek 84.000 ügyfele van, akik átlagosan két szolgáltatásra fizetnek elő. A cég éves bevétele 4,5 milliárd forint, alkalmazottainak száma 65.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2018. november 19.

A nevem Mária Ádám egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagy...

133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható

Josef Lewis, 2018. november 16.

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan ...

Telefonok a szervizben

Ella, 2018. november 15.

Helló mindenki itt vagyok, hogy bizonyságot tegyek arról, hogy megkaptam a kölcsönt John Hawkin...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés