Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új autóbuszok álltak munkába Szombathelyen

MTI, 2011. december 14. - szerda 10:51
Címkék: tömegközlekedés, Szombathely, busz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Újabb hét alacsony padlós, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítő Credo típusú autóbuszt állítanak forgalomba Szombathelyen - közölte Papp László, a Vasi Volán Zrt. vezérigazgatója.


Szombathely önkormányzata 2008-ban írt ki pályázatot a közforgalmú autóbuszközlekedés szolgáltatásának ellátására, a megbízást hét pályázó közül a Vasi Volán nyerte el, és végezheti 2016-végéig - mondta.

Emlékeztetett: a pályázatban a Vasi Volán vállalta, hogy 2009 és 2011 között évente 7-7 darab új, megfelelő kényelmet és biztonságot nyújtó, a szigorú környezetvédelmi szabályoknak is megfelelő alacsonypadlós autóbuszt szerez be és állít forgalomba, összesen több mint 800 millió forint értékben.

A Vasi Volán Zrt. a pályázatban vállaltaknak eleget tett, hiszen az utóbbi három évben, egy 2009. évi közbeszerzési eljárás alapján összesen 21 darab autóbuszt állított forgalomba a helyi közlekedésben.

Papp László szerint az elmúlt évben Szombathely lakossága megismerte és megszerette az új Credókat. Az üzemeltetési tapasztalatok kedvezőek, autóbuszvezetők elismerően nyilatkoznak a járművekről, mind az autóbuszok kezelését, mind a menetdinamikai tulajdonságaikat tekintve.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés