Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új autóbuszok álltak munkába Szombathelyen

MTI, 2011. december 14. - szerda 10:51
Címkék: tömegközlekedés, Szombathely, busz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Újabb hét alacsony padlós, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítő Credo típusú autóbuszt állítanak forgalomba Szombathelyen - közölte Papp László, a Vasi Volán Zrt. vezérigazgatója.


Szombathely önkormányzata 2008-ban írt ki pályázatot a közforgalmú autóbuszközlekedés szolgáltatásának ellátására, a megbízást hét pályázó közül a Vasi Volán nyerte el, és végezheti 2016-végéig - mondta.

Emlékeztetett: a pályázatban a Vasi Volán vállalta, hogy 2009 és 2011 között évente 7-7 darab új, megfelelő kényelmet és biztonságot nyújtó, a szigorú környezetvédelmi szabályoknak is megfelelő alacsonypadlós autóbuszt szerez be és állít forgalomba, összesen több mint 800 millió forint értékben.

A Vasi Volán Zrt. a pályázatban vállaltaknak eleget tett, hiszen az utóbbi három évben, egy 2009. évi közbeszerzési eljárás alapján összesen 21 darab autóbuszt állított forgalomba a helyi közlekedésben.

Papp László szerint az elmúlt évben Szombathely lakossága megismerte és megszerette az új Credókat. Az üzemeltetési tapasztalatok kedvezőek, autóbuszvezetők elismerően nyilatkoznak a járművekről, mind az autóbuszok kezelését, mind a menetdinamikai tulajdonságaikat tekintve.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza