Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Éttermi akcióval a halfogyasztásért

MTI, 2011. december 14. - szerda 12:41
Címkék: hal, fogyasztás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Halpéntek címmel marketing akciót indít jövőre az Aranyponty Zrt. azzal a céllal, hogy az éttermekben és ennél szélesebb körben is népszerűsítse a halfogyasztást Magyarországon - mondta Lévai Ferenc, az Aranyponty Zrt. elnök-vezérigazgatója kedden Budapesten, a II. HalGála évvégi záró rendezvényén.


A cég ugyanezzel a céllal korábban már megszervezte a Halra Magyar! Halra bor! akciót. Ezúttal a tervek szerint a csatlakozó éttermek péntekenként halat, vagy azt is kínálnak vendégeiknek, a halászok pedig olcsóbban adják a halat ezen a napon.

Lévai Ferenc az MTI-nek elmondta: azt szeretnék elérni, hogy a jelenlegi éves mintegy 4 kilogramm körüli fejenkénti magyarországi halfogyasztás jobban közelítsen az uniós átlaghoz, az évenkénti 16-20 kilogrammhoz.

Rámutatott: a magyar halfogyasztás fellendítésének anyagi hátterét segíti az uniós Halászati Operatív Program, amelynek segítségével a magyar halgazdaságok fejlesztésére összesen mintegy 10 milliárd forint körüli összeg fordítható. A pénz nagysága a forint árfolyamának függvénye - jegyezte meg.

A halgazdálkodás technikai,technológiai, azaz műszaki fejlesztésére mintegy 7 milliárd forint jut. Az innovációra, a környezetvédelemre és a marketing finanszírozására pedig mintegy 3 milliárd forint költhető.

A halgazdálkodás magyarországi fejlesztésének illetve fejlődének lehetőségeire az Aranyponty Zrt. elnök-vezérigazgatója cége példáját hozta: a társaság múlt évi árbevétele 860 millió forint volt, az idén pedig várhatóan már meghaladja az 1 milliárd forintot.

Az Aranyponty Zrt. országszerte több telephelyen, mintegy 1300 hektár vízfelületen gazdálkodik, haltermelést és horgásztatást, halkereskedelmet folytat, halászati, turisztikai és egyéb szolgáltatásokat nyújt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza