Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megoldódik a szennyvízelvezetés Tényőn

MTI, 2011. december 13. - kedd 15:31
Címkék: szennyvíz,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Győrszemerén és Tényőn összesen csaknem ötezer ember életkörülményei javulnak, miután megoldódik a szennyvízelvezetés a két településen.


Az érintett községek a szennyvízcsatorna-rendszer kiépítésére és a téti szennyvíztisztító-telep bővítésére nettó 1,8 milliárd forint támogatást nyertek el, a támogatást az Európai Unió és a magyar állam biztosítja - mondta Horváth Gyula (független) győrszemerei polgármester a kivitelezői szerződés aláírása alkalmából kedden az MTI-nek.

A támogatás a beruházás összköltségének a 84 százalékát teszi ki, a fennmaradó hányad pedig a lakossági önrész. A lakosság háztartásonként 2.900 forintot fizet 100 hónapon át a fejlesztés hozzájárulásaként.

A kivitelezési munkák jövő tavasszal kezdődnek meg, s a vállalkozásoknak 19 hónap alatt kell megvalósítaniuk a projektet. A fejlesztés során 33 kilométer nyomó- és gerincvezetéket építenek ki, s 1.741 lakást kötnek be a csatornahálózatba. A téti szennyvíztisztító-telepet a beruházás keretében korszerűsítik és bővítik, hogy az alkalmassá váljon a két község szennyvizének a fogadására.

A projekt várhatóan 2013-ra fejeződik be. Hatására javulnak az életkörülmények és csökken a környezetterhelés a 3.200 lakosú Győrszemerén és az 1.600 lakosú Tényőn.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Dobbs, 2018. május 23.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Dobbs Finance and Mortgages Limit...

Telefonok a szervizben

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés