Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megoldódik a szennyvízelvezetés Tényőn

MTI, 2011. december 13. - kedd 15:31
Címkék: szennyvíz,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Győrszemerén és Tényőn összesen csaknem ötezer ember életkörülményei javulnak, miután megoldódik a szennyvízelvezetés a két településen.


Az érintett községek a szennyvízcsatorna-rendszer kiépítésére és a téti szennyvíztisztító-telep bővítésére nettó 1,8 milliárd forint támogatást nyertek el, a támogatást az Európai Unió és a magyar állam biztosítja - mondta Horváth Gyula (független) győrszemerei polgármester a kivitelezői szerződés aláírása alkalmából kedden az MTI-nek.

A támogatás a beruházás összköltségének a 84 százalékát teszi ki, a fennmaradó hányad pedig a lakossági önrész. A lakosság háztartásonként 2.900 forintot fizet 100 hónapon át a fejlesztés hozzájárulásaként.

A kivitelezési munkák jövő tavasszal kezdődnek meg, s a vállalkozásoknak 19 hónap alatt kell megvalósítaniuk a projektet. A fejlesztés során 33 kilométer nyomó- és gerincvezetéket építenek ki, s 1.741 lakást kötnek be a csatornahálózatba. A téti szennyvíztisztító-telepet a beruházás keretében korszerűsítik és bővítik, hogy az alkalmassá váljon a két község szennyvizének a fogadására.

A projekt várhatóan 2013-ra fejeződik be. Hatására javulnak az életkörülmények és csökken a környezetterhelés a 3.200 lakosú Győrszemerén és az 1.600 lakosú Tényőn.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza