Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Készül a lakkosság az influenzára

MTI, 2011. december 12. - hétfő 09:41
Címkék: influenza
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A felnőttek körülbelül 80 százaléka készül valamilyen módon az influenzás időszakra, a fiatalok főként vitaminokat szednek, míg az idősek beoltatják magukat - írta a Magyar Nemzet hétfőn a témában készült felmérés alapján.


A Szinapszis Kft.-nek a Webbeteg.hu számára készült felmérése szerint a nők 83, míg a férfiak 72 százaléka alkalmaz valamilyen prevenciós módszert az influenzaszezonra készülve. A válaszadók 42 százaléka vitaminok, étrend-kiegészítők fogyasztásával próbálja megelőzni a betegséget, 23 százalék több zöldséget, gyümölcsöt eszik, 22 százalék védőoltás beadatását tervezi, 9 százalék pedig - jellemzően férfiak - rétegesebben öltözködik ilyenkor.

A lap megjegyzi, hogy a 65 évnél idősebbek körében 50 százalék feletti azok aránya, akik be akarják oltatni magukat influenza ellen.

A tapasztalatok szerint Magyarországon általában decemberben kezdődik az influenzavírusok látványos terjedése, ezért az Országos Tiszti Főorvosi Hivatal ismét az oltás mellett kampányol, s bár az idei vakcina gyakorlatilag megegyezik a tavalyival, azoknak is javasolja az oltást, akik tavaly már megkapták - írta a Magyar Nemzet.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

KEmber, 2011. december 15. - csütörtök 14:30

A lakkosság az a lakkozott körmű nők gyülekezete?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés