Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Két napra kitiltották az autókat Milánóból

MTI, 2011. december 09. - péntek 13:01
Címkék: szmog
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A légszennyezettség kritikus szintje miatt pénteken és szombaton teljes autótilalmat rendeltek el a szmoggal örökösen küzdő Milánóban.


Idén decemberben már harmadszorra tartanak autóstoppot Milánóban. Giuliano Pisapia májusban megválasztott polgármester ez alkalommal teljes tilalmat rendelt el. Péntek-szombaton 10 órától 18-ig kizárólag kerékpárral és elektromos gépjárművel lehet közlekedni, nem mozdulhatnak az Euro5 típusú autók és a zöld motorok sem.

-

A szmoghelyzet súlyosságát mutatja, hogy pénteken zárva tartanak a milánói iskolák. December 23-ig korlátozzák az Euro3 dízel járművek forgalmát. A városban rendkívüli köztisztítás is folyik, Milánó utcáiról lemossák a piszkot.

A környezetvédők szerint a "szmogban fuldokló" Milánóban a fűtési szezon kezdete óta kritikus a levegő szennyezettségi szintje, több mint húsz nap óta nem csökkent a felszálló porszemcsék mértéke. A karácsony előtti autóstop egyensúlyozására a milánói üzletek péntektől vasárnapig éjfélig nyitva tarthatnak, de a kereskedők szerint ez sem lesz elegendő a vevőkiesés pótlására, mivel a város körüli településekről a vásárlók autó nélkül nem jönnek be Milánóba.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2018. november 19.

A nevem Mária Ádám egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagy...

133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható

Josef Lewis, 2018. november 16.

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan ...

Telefonok a szervizben

Ella, 2018. november 15.

Helló mindenki itt vagyok, hogy bizonyságot tegyek arról, hogy megkaptam a kölcsönt John Hawkin...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés