Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Győrből is indít buszjáratot a Malév

MTI, 2011. december 07. - szerda 14:41
Címkék: Győr, Malév, busz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Naponta két menetrendszerinti minibusz járatot indít csütörtöktől Győrből a légi járatokhoz csatlakoztatva a Malév - jelentette be a légitársaság szerdán.


Győr újabb belföldi célállomás a már meglévő Debrecen, Pécs, Szeged és Miskolc útvonalak mellett.

A Malév az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben emlékeztet arra, hogy az év elején vezette be az új szolgáltatást, a távolsági minibusz járatait az AirportShuttle-Minibusz üzemelteti.

-

"A Malév új járta nem egyszerű transzfer-szolgáltatás, hiszen a légitársaság jártaszámával van ellátva" - emelte ki a közleményben Berényi János, a Malév Igazgatóságának elnöke. Hozzátette:"attól a pillanattól ..., hogy az utasok felszállnak a buszra, már a légitársaság gondjaira bízhatják magukat. Nem kell aggódniuk a transzfer, a check-in és az egyéb repülőtéri teendők felől. Így idő, fáradtság és pénz takarítható meg a belföldi járatnak köszönhetően."

Borkai Zsolt, Győr polgármestere pedig azt emelte ki, hogy "a Malév új járatának köszönhetően Győr neve bekerült a globális jegyértékesítő rendszerekbe, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a világ csaknem minden országában lehet a városba szóló repülőjegyet vásárolni."

A Malév minibusz járatain utazóknak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre érkezve nem kell a jegykezelésre várniuk. A közvetlenül a repülőtéri terminál elé érkezést követően pedig az utasok gyorsított utas-biztonsági ellenőrzéssel juthatnak be a központi terminálépületbe.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

Hanga, 2020. március 26.

Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szer...

Autóhitelek válságos szemmel

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza