Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elkészült Körmend új autóbusz állomása

MTI, 2011. december 06. - kedd 09:51
Címkék: autóbusz, Körmend
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint 137 millió forintos beruházást követően befejeződött az autóbusz állomás építése Körmenden, december végéig felszerelik az utas-tájékoztató rendszert is, a létesítményt pedig várhatóan január közepén veheti birtokba az utazóközönség - mondta el az MTI érdeklődésére kedden Hauser Miklós, a GYSEV Zrt. projektmenedzsere.


A beruházás összegéből 105 millió forint európai uniós támogatásból származott, a projekt önrészét pedig a GYSEV fizette, amely a Vasi Volán Zrt-vel közös konzorciummal indult a Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program keretében meghirdetett pályázaton.

A GYSEV vasúttársaságé volt az a terület, ahol 4250 négyzetméteren megépült a 10 autóbuszállást magában foglaló autóbusz állomás a körmendi vasútállomás szomszédságában.

Hauser Miklós elmondta azt is, hogy az utas-tájékoztató rendszer valós idejű információkkal szolgál, ugyanis az autóbuszokon GPS berendezés van.

A GYSEV saját, 23 millió forintos beruházásában egy 113 négyzetméter alapterületű üzemi épületet is készít a Vasi Volán számára.

Az MTI tudósítója kedden megkereste a Vasi Volán Zrt. vezérigazgatóját is, aki a beruházásról egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza