Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kgfb - Csütörtökön éjfélig még fel lehet mondani

MTI, 2011. november 30. - szerda 17:11
Címkék: kgfb
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Akiknek január 1. a kötelező gépjármű felelősségbiztosításuk (kgfb) fordulónapja, csütörtökön éjfélig mondhatják fel a meglévő biztosítójukkal a szerződésüket, és december utolsó napjáig köthetik meg az újat - hívta fel a figyelmet a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. szerdán.


Aki alkuszon keresztül vált biztosítót, annak a felmondását legtöbb alkusz csak szerda éjfélig fogadja el, hogy legyen ideje eljárni a biztosítónál, aki maga intézi a felmondást, az még csütörtökön is megteheti a biztosító fiókjában. Az alkusz felhívta az ügyfelek figyelmét, hogy ez utóbbi esetben vezettessék rá a felmondás tényét a szerződés náluk maradó példányára.

A nem bizonyítható felmondás következménye az, hogy az autós a meglévő biztosítójánál marad, és ha mégis kötött egy másik biztosítóval új szerződést, akkor az érvénytelen lesz.

Az idén a nagy internetes alkuszok 700 ezer és 1 millió közé teszik a biztosítót váltó autósok számát. A tavalyi 1,2 millió váltót azért sem lehet megközelíteni, mivel a 4 millió autósból tavaly mintegy 300 ezer lett évközi kgfb váltó, az idén pedig további 500 ezerrel nőtt a számuk.

Ertl Pál, a netrisk.hu vezérigazgatója az utóbbi napok forgalmából arra következtet, hogy 800 ezer lesz a váltók száma. Kedden csak ennél az alkusznál 22 ezer kgfb szerződést kötöttek interneten az ügyfelek.

Hasonlóan kiugró forgalomról számolt be az MTI-nek Németh Péter, a CLB kommunikációs igazgatója is, aki ez alapján legalább 800 ezer váltót valószínűsít, de úgy vélte, extrém esetben a számuk elérheti az egymilliót is.

Lantos Lóránt, a kotelezo.hu vezetője 700 ezer váltót valószínűsít az idei kampányban. Ebből 450-500 ezren on-line mondják fel és kötik újra a kgfb szerződésüket.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza