Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Végtörlesztés - Két takarék kiszállt, a Volksbank drágít

MTI, 2011. november 25. - péntek 11:01
Címkék: deviza, végtörlesztés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Két újabb takarék is kiszállt a devizahitelek kiváltására szolgáló kölcsönöket kínálók táborából, másutt egyelőre csak a saját körzetükből fogadnak be kérelmeket, a Volksbank pedig jelentősen drágított - írja az azenpenzem.hu pénzügyi portál.


A végtörlesztéshez a legolcsóbban forintkölcsönt kínáló Bakonyvidéke Takarékszövetkezet leállította a hitelezést. Így tett az Érd és Vidéke takarék is. A devizahitelüktől fix árfolyamon forintkölcsönnel szabadulni vágyók így a legolcsóbban a Répcelak takaréknál juthatnának pénzhez. Ott azonban a jelentős érdeklődés miatt úgy döntöttek: december 15-ig csak a szorosan vett körzetükbe tartozóktól fogadnak be kérelmeket. Az ezen kívülről - körülbelül 100 kilométeres területről - folyamodóknak meg kell várniuk ezt az időpontot, azután vagy lesz számukra lehetőség innen kölcsönhöz jutni, vagy nem - számolt be a pénzügyi portál.

A takarékoknak ugyanis - főként az olyan kisebbeknek, mint a Répcelak - általában nincs lehetőségük arra, hogy tömeges hiteligényt elégítsenek ki. Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség és a TakarékBank is egyre hangsúlyozza, óvatosan adjanak végtörlesztési hiteleket a tagok.

A Volksbankot nyilvánvalóan nem akadályozhatja forráshiány - írta a portál. Ez a pénzintézet kínált a nagybankok közül a legkedvezőbb feltételekkel kölcsönt a devizahitel kiváltásához. Mától azonban jelentősen, 1,5 százalékpontos mértékben drágított, a mintegy 8,38-8,78 százalékig alkalmazott kamatot egységesen 9,92 százalékban szabja meg. A változást úgy oldotta meg, hogy a korábbi (a mostaninál sokkal több féle lehetőséget tartalmazó) hitelpalettáját egyszerűen a már nem forgalmazott termékek köré sorolta, és újként vezetett be a korábbiaknál sokkal többe kerülő kölcsönt. Tény azonban, hogy a nagybanki ajánlatok közül még mindig kifejezetten jónak számít a volksbanki lehetőség - állapítja meg az azenpenzem.hu.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

oceanicfinance, 2017. november 22.

Hitelre van szüksége? Keresett már hol lehet kölcsön? Megpróbált valamilyen kölcsönt kapni?...

Nincs több egyoldalú szerződésmódosítás

Hobelman Finance, 2017. november 21.

Hitelre van szüksége? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited c...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

REMY.CREDIT, 2017. november 21.

XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1%{REMY.CREDIT111@gmail.com}

Szüksége va...

A gyóntatófülke nem szauna

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés