Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Végtörlesztés - Két takarék kiszállt, a Volksbank drágít

MTI, 2011. november 25. - péntek 11:01
Címkék: deviza, végtörlesztés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Két újabb takarék is kiszállt a devizahitelek kiváltására szolgáló kölcsönöket kínálók táborából, másutt egyelőre csak a saját körzetükből fogadnak be kérelmeket, a Volksbank pedig jelentősen drágított - írja az azenpenzem.hu pénzügyi portál.


A végtörlesztéshez a legolcsóbban forintkölcsönt kínáló Bakonyvidéke Takarékszövetkezet leállította a hitelezést. Így tett az Érd és Vidéke takarék is. A devizahitelüktől fix árfolyamon forintkölcsönnel szabadulni vágyók így a legolcsóbban a Répcelak takaréknál juthatnának pénzhez. Ott azonban a jelentős érdeklődés miatt úgy döntöttek: december 15-ig csak a szorosan vett körzetükbe tartozóktól fogadnak be kérelmeket. Az ezen kívülről - körülbelül 100 kilométeres területről - folyamodóknak meg kell várniuk ezt az időpontot, azután vagy lesz számukra lehetőség innen kölcsönhöz jutni, vagy nem - számolt be a pénzügyi portál.

A takarékoknak ugyanis - főként az olyan kisebbeknek, mint a Répcelak - általában nincs lehetőségük arra, hogy tömeges hiteligényt elégítsenek ki. Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség és a TakarékBank is egyre hangsúlyozza, óvatosan adjanak végtörlesztési hiteleket a tagok.

A Volksbankot nyilvánvalóan nem akadályozhatja forráshiány - írta a portál. Ez a pénzintézet kínált a nagybankok közül a legkedvezőbb feltételekkel kölcsönt a devizahitel kiváltásához. Mától azonban jelentősen, 1,5 százalékpontos mértékben drágított, a mintegy 8,38-8,78 százalékig alkalmazott kamatot egységesen 9,92 százalékban szabja meg. A változást úgy oldotta meg, hogy a korábbi (a mostaninál sokkal több féle lehetőséget tartalmazó) hitelpalettáját egyszerűen a már nem forgalmazott termékek köré sorolta, és újként vezetett be a korábbiaknál sokkal többe kerülő kölcsönt. Tény azonban, hogy a nagybanki ajánlatok közül még mindig kifejezetten jónak számít a volksbanki lehetőség - állapítja meg az azenpenzem.hu.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza