Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ünnepi élelmiszerbiztonsági ellenőrzés-sorozat Hevesben

MTI, 2011. november 24. - csütörtök 17:01
Címkék: ÁNTSZ, ellenőrzés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Kiemelt élelmiszer-biztonsági ellenőrzés-sorozatot tart az ünnepekre tekintettel december 31-ig a Heves Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága Hevesben - tájékoztatott az igazgatóság vezetője.


A hatóság szakemberei kiemelten ellenőrzik a karácsonyi, illetve az újévi ünnepkörhöz kapcsolódóan működő élelmiszer-kereskedelmi egységeket és az élelmiszer-előállítókat - közölte Koren János.Mint elmondta, az ellenőrzések során különös figyelmet fordítanak a hús- és húskészítmény-előállításra, az édesipari termékek előállítására és forgalmazására, a karácsonyi, megnövekedett forgalommal érintett üzletközpontokra, bevásárló centrumokra, az ünnepi vásárokra, a piacokra, a szezonális zöldség-gyümölcs forgalmazókra, a takarmányforgalmazókra és az élőállat-szállításokra.

Ugyancsak kiemelten vizsgálják az élő halat, a haltermékeket, a pácolt, füstölt, nyers és főtt húskészítményeket, a virslit, az édesipari termékeket, a különféle borokat és pezsgőket, a déligyümölcsöket, a szelídgesztenyét és az étkezési burgonyát, a sertés-, pulyka-, liba- és kacsahúst, továbbá a gyógyszeres takarmányokat - mondta az igazgató.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

NORA SMITH, 2018. június 23.

Szüksége van egy kényelmes kölcsön az Ön elégedettségére? Kínálunk megfizethető hitel 2%...

Alakítsd elektromossá az autód!

Eric finance, 2018. június 23.

Szüksége van valamilyen kölcsönre, ha igen, e-mailt küldenünk ma arról, hogy hogyan szerezzü...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Mr. Dékány Endre, 2018. június 21.

Sürgős hitre van szüksége (alapok)? Ha igen, további információért forduljon hozzánk e-mail...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés