Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztóvédelmi tanácsadó iroda Dunaújvárosban

MTI, 2011. november 24. - csütörtök 12:51
Címkék: fogyasztóvédelem, iroda
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége és Dunaújváros önkormányzat együttműködése révén kihelyezett fogyasztóvédelmi ügyfélszolgálat kezdte meg működését a megyei jogú városban - tájékoztatott Schneider Istvánné igazgató.


Eddig csak Székesfehérváron volt lehetősége az érintetteknek a fogyasztóvédelmi tanácsadás igénybevételére. A megyeszékhely és Dunaújváros jelentős távolsága miatt a helyi és környékbeli lakosok jogaik érvényesítése miatt ritkán keresték fel a fehérvári irodát. Ezért nyitott a felügyelőség csütörtökön kihelyezett ügyfélszolgálatot Dunaújvárosban.

Az idén még egyszer, december 8-án lesz lehetőség az iroda szolgáltatásait igénybe venni, majd jövőre már havi két alkalommal, minden hónap első és harmadik csütörtökén segítjük a fogyasztói jogérvényesítést - tette hozzá Schneider Istvánné.

Hozzátette, megkereséseik igen jelentős számát teszik ki a közüzemi szolgáltatókkal kapcsolatos reklamációk. A székesfehérvári tanácsadó irodát 2011. első félévében mintegy 1800-an keresték fel személyesen, telefonon vagy írásban.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Lőrincz János István, 2016. július 22. - péntek 12:38

Tisztelt Fogyasztóvédelem! Rendkívül,és számomra szokatlan problémával nézek farkasszemet. 2016 Márciusban vásároltam meg az elektromoskerékpárt. Már másnap,vagy harmad nap lapos gumira ébredtem. Mint később kiderült a hátsókerék felnije bellülről sorjás volt,és nem volt megfelő minőségü az a szalag ami arra hivatott,hogy a belőgumi ne érintkezzen a küllő hegyes végével.Ezt a prolémát orvosolták jótállásosan.De nem sokon múlt,hogy ne így legyen.A következő meghibásodásra,csak egy hetet kellett várnom.Lazán volt becsavarva a biztosíték,így az beégett,javítás két nap,és 300-ft-ért vettem az autós boltban biztosítékot.Később nagy serbességgel lejtőnek lefele(42km/h) bele hajtottam egy kivilágitattlan kátyuba.(Azért nem volt kivilágítva,mert dél volt,potosabban fél egy)Na ekkor történt az,hogy leszakadt az akumulátor saruja,és tört el a csatlakozója.Ennek is anyagi vonzata volt (1200-ft egy utángyártott csatlakozó)(+600-ft egy hátsóizzó) valamilyen rejtélyes okból kiégett,(de azóta már kétszer is)De már van tartalék hátsólámpám,(büntetés ellen)Most jelenleg ott tartok,hogy már hetedszerre ugyan ilyen,vagy hasonló problémák jönnek elő.De már nem akarják megcsinálni jótállásban,csak ha fizetek érte.Arra hivatkoznak,hogy túl kövér vagyok(190cm-110kg)ezt egy kerékpárnak,birnia kell ha csak nincsen porcelánból. Nagyon kérem Önöket,adjanak nekem tanácsot,vagy a majdnem 170000-forintér vásárolt ZETCH gyártmányú ZT-08 as kék színű,elektromos kerékpáromat dobhatom a kukába? Várom szíves válaszukat:Lőrincz János István,Dunaújváros Vasmű ut 3 5/4 Tel.szám:06204660513 Köszönöm,hogy elolvastak.

Szőts Péter Ervin, 2015. június 30. - kedd 15:15

Tisztelt Cím! Érdeklődöm, hogy panaszomat hova jelezzem? Mikor lehet? Szóban vagy írásban? Telefonon vagy személyesen? Címem: Dunaújváros, Bólyai 3 sz.

Wirth Irén, 2011. december 06. - kedd 12:40

Tisztelt Fogyasztóvédelem! Blokk nélkül nekem nincs jogom a terméket visszacserélni ha rossz?

Kommentek

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mária Ádám, 2019. szeptember 11.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Menekülés a UPC-től

Valeria Marco, 2019. szeptember 10.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés