Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Százezreket csalt ki a kaposvári álügyvéd

MTI, 2011. november 23. - szerda 13:21
Címkék: csalás, ügyvéd
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Esetenként több százezer forinttal károsított meg gyanútlan embereket egy magát ügyvédnek kiadó férfi; a csalással egy 21 éves kaposvári férfit gyanúsítanak, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki - tájékoztatott a rendőrség szerdán.


-A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának közleménye szerint az elmúlt hónapokban elkövetett bűncselekményekkel alaposan gyanúsítható Maronics Attila László a sértetteknek ügyvédi munkadíj fejében jogi segítségét ajánlott, és az átvett pénzről bélyegzőkkel ellátott nyugtát is kiállított.

A férfi "mind öltözködésre, mind viselkedésre, teljes mértékben ügyvéd benyomását keltve" tévesztette meg gyanútlan ügyfeleit - írták, hozzátéve, hogy a gyanúsított tartózkodási helye ismeretlen, ellene elfogatóparancs van érvényben.

A kaposvári rendőrkapitányság az ügyben csalás gyanúja miatt rendelt el nyomozást - közölte a sajtószolgálat. A rendőrség kéri az esetleges további károsultakat és azokat, akiknek tudomásuk van a keresett férfi tartózkodási helyéről, hogy tegyenek bejelentést a rendőrségen.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés