Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Adventi udvar és karácsonyi vásár Székesfehérváron

MTI, 2011. november 22. - kedd 16:31
Címkék: karácsony, vásár,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A püspökség kertjében adventi udvar, a város főterén pedig karácsonyi vásár várja az ünnepre karácsonyra készülőket Székesfehérváron.


A rendezvényeket ismertető keddi sajtótájékoztatón Spányi Antal megyéspüspök elmondta, hogy advent idejére megnyitják a látogatók előtt a püspökség udvarát, ahol nyugalmat, békességet találnak a betérők. A kézműves- és jótékonysági vásárban nívós ajándékokat kínálnak a kézművesek és a fogyatékkal élők, gyerekműsorok szórakoztatják a látogatókat, a Fehérvári Kézműves Egyesület tagjai pedig mesét mondanak a kicsiknek.

A püspökség és a Magyar Katolikus Rádió közös karácsonyi kiadvánnyal lepte meg az ajándékozni akarókat. A Mindenkiért eljött címet viselő verses-zenés CD-n ismert magyar költők karácsonyi versei, Bach és fia, valamint Vivaldi zeneművei hallhatók a rádió, illetve neves színművészek és zenészek előadásában.

A zenealbumot nem meghatározott összegű adományért lehet megvásárolni, az abból származó bevétellel pedig a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítványát támogatják.

Cser-Palkovics András (Fidesz) székesfehérvári polgármester a püspökséggel összehangolt programokra invitálta a fehérváriakat.

A Városház-téri rendezvények részleteiről Beller Róbert, a polgármesteri hivatal közművelődési irodájának vezetője tájékoztatta az újságírókat. Mint elmondta, az idén is megrendezik a hagyományos adventi koszorúkiállítást, a szabadtéri színpadon a város óvodásai, iskolásai adnak naponta műsort, valamint zenekarok, együttesek muzsikáját élvezhetik az ünnepre készülők. A város főterén több mint ötven faházban kínálják az ajándéktárgyakat.

Az adventi programok nyitányaként szombaton a püspökség udvarán Spányi Antal megáldja a családok adventi koszorúját és gyertyáját, majd meggyújtja az első gyertyát az adventi koszorún.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés