Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elkészült a dévaványai szennyvízhálózat

MTI, 2011. november 18. - péntek 15:41
Címkék: szennyvíz,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mintegy 360 millió forintból, uniós támogatással kiépült a dévaványai szennyvízhálózat, ezzel szinte 100 százalékossá vált a település lefedettsége - mondta el a pénteki projektzáró ünnepség kapcsán a projekt egyik vezetője az MTI-nek.


Ernyes Csilla hozzátette: ezzel a több mint 2.000 háztartásból mintegy 350 ingatlant kapcsoltak rá a szennyvízhálózatra. A beruházás során több mint 7 és félezer méter gerincvezeték épült 2 átemelővel és az ingatlanok bekötő szakaszaival.

A mintegy 360 millió forintos beruházás megvalósításához az önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet- és Energia Operatív Programján belül meghirdetett "Szennyvízelvezetés és tisztítás" című felhívásra pályázatot nyújtott be. A pályázaton 85 százalékos támogatást nyert el az önkormányzat.

A beruházás eredményeként Dévaványa szennyvize többé nem szennyezi a környezetet, a város ivóvízbázisait és a termőföldeket, jelentősen csökken a sok problémát okozó talajvíz szennyezettsége.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés