Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Bezáratta a rendőrség a kazincbarcikai drogboltot

MTI, 2011. november 15. - kedd 11:42
Címkék: drog, üzlet, rendőrség
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Úgynevezett dizájner drogokat forgalmazó üzleteket záratott be a rendőrség Kazincbarcikán - közölte Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.


A dizájner drogok a kábítószerlistán szereplő tiltott anyagok apró változtatásaival előállított szerek.

November elején a kazincbarcikai rendőrkapitányság "kóros szenvedélykeltés miatt folytatott büntetőeljárásban" kezdeményezte egy helyi italbolt, a Fortuna Söröző bezáratását - ennek épületében két üzlet is működött -, és ezt a jegyző a napokban azonnali hatállyal elrendelte - ismertette Gaskó Bertalan.

-

Hozzátette: a nyomozás adatai szerint az üzletek tulajdonosa kábítószernek nem minősülő anyagokat forgalmazott, ezek több esetben 18 évesnél fiatalabbakhoz jutottak el. A szakvélemény szerint a különböző, por, illetve folyékony halmazállapotban, valamint tabletta formában lefoglalt anyagok jellemzően olyan vegyületek, amelyek Magyarországon a kábítószeres tiltólistán közvetlenül nem szerepelnek, de az emberi szervezetbe kerülve droggal megegyező vegyületté alakulnak át.

Az elmúlt időszakban garázda jellegű esetek miatt a kazincbarcikai rendőrkapitányságon több olyan büntetőeljárás is indult, amelynek gyanúsítottjai ilyen szerek befolyása alatt követték el cselekményeiket - hívta fel a figyelmet Gaskó Bertalan.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés