Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Segítség a fizető győri közüzemidíj-hátralékosoknak

MTI, 2011. november 11. - péntek 13:41
Címkék: Győr, közmű, tartozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Részletfizetési kedvezményt vagy fizetési haladékot kínál a győri városüzemeltetési társaság azoknak a hátralékosoknak, akik a jövő hét végéig rendezik fennálló távhő-, szemétdíj- vagy lakbértartozásuk felét - közölte pénteken a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. szóvivője.


Akik ellen már végrehajtás indult, az adósság 50 százalékának befizetése esetén átmenetileg mentesülhetnek az eljárás befejezése alól - mondta Ozsvárt Tamás.

Szavai szerint a korábbi évek tapasztalatai azt mutatták, hogy november közepén van érdemi lehetőség a hátralékok behajtására, a karácsonyi kiadások és a fűtési szezon beindulása miatt az ügyfelek nagyobb részének a december és február közötti időszakban nehézséget okoz a korábban határidőre meg nem fizetett szolgáltatási díjak kiegyenlítése.
Megjegyezte: a részletfizetés legfeljebb hat hónapig terjedhet, a fizetési haladék pedig a meg nem térített rész megfizetésének esedékességét 2012. február 15-re tolja ki.

Közlése szerint az idei esztendő második negyedévének végéhez képest a Győr-Szolnál a díjhátralékok az ingatlanbérleti díjak kivételével valamennyi szolgáltatási fajtában csökkentek, összesen csaknem százmillió forinttal, 1,3 milliárdra. A 2011. szeptember 30-án számított kintlévőségi állomány a távhőszolgáltatásban mintegy 600 millió, hulladékszállításban majdnem 350 millió, ingatlanbérleti díjak esetében több mint 235 millió, az egyéb vevői tartozások között pedig 122 millió forint volt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői...

Menekülés a UPC-től

Dobson, 2019. március 21.

Szia,
Hiteleket adunk 1000 és 100 000 000 dollár között. Hiteleink jól biztosítottak, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, hallgatói kölcs...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés