Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Segítség a fizető győri közüzemidíj-hátralékosoknak

MTI, 2011. november 11. - péntek 13:41
Címkék: Győr, közmű, tartozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Részletfizetési kedvezményt vagy fizetési haladékot kínál a győri városüzemeltetési társaság azoknak a hátralékosoknak, akik a jövő hét végéig rendezik fennálló távhő-, szemétdíj- vagy lakbértartozásuk felét - közölte pénteken a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. szóvivője.


Akik ellen már végrehajtás indult, az adósság 50 százalékának befizetése esetén átmenetileg mentesülhetnek az eljárás befejezése alól - mondta Ozsvárt Tamás.

Szavai szerint a korábbi évek tapasztalatai azt mutatták, hogy november közepén van érdemi lehetőség a hátralékok behajtására, a karácsonyi kiadások és a fűtési szezon beindulása miatt az ügyfelek nagyobb részének a december és február közötti időszakban nehézséget okoz a korábban határidőre meg nem fizetett szolgáltatási díjak kiegyenlítése.
Megjegyezte: a részletfizetés legfeljebb hat hónapig terjedhet, a fizetési haladék pedig a meg nem térített rész megfizetésének esedékességét 2012. február 15-re tolja ki.

Közlése szerint az idei esztendő második negyedévének végéhez képest a Győr-Szolnál a díjhátralékok az ingatlanbérleti díjak kivételével valamennyi szolgáltatási fajtában csökkentek, összesen csaknem százmillió forinttal, 1,3 milliárdra. A 2011. szeptember 30-án számított kintlévőségi állomány a távhőszolgáltatásban mintegy 600 millió, hulladékszállításban majdnem 350 millió, ingatlanbérleti díjak esetében több mint 235 millió, az egyéb vevői tartozások között pedig 122 millió forint volt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza