Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Segítség a fizető győri közüzemidíj-hátralékosoknak

MTI, 2011. november 11. - péntek 13:41
Címkék: Győr, közmű, tartozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Részletfizetési kedvezményt vagy fizetési haladékot kínál a győri városüzemeltetési társaság azoknak a hátralékosoknak, akik a jövő hét végéig rendezik fennálló távhő-, szemétdíj- vagy lakbértartozásuk felét - közölte pénteken a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. szóvivője.


Akik ellen már végrehajtás indult, az adósság 50 százalékának befizetése esetén átmenetileg mentesülhetnek az eljárás befejezése alól - mondta Ozsvárt Tamás.

Szavai szerint a korábbi évek tapasztalatai azt mutatták, hogy november közepén van érdemi lehetőség a hátralékok behajtására, a karácsonyi kiadások és a fűtési szezon beindulása miatt az ügyfelek nagyobb részének a december és február közötti időszakban nehézséget okoz a korábban határidőre meg nem fizetett szolgáltatási díjak kiegyenlítése.
Megjegyezte: a részletfizetés legfeljebb hat hónapig terjedhet, a fizetési haladék pedig a meg nem térített rész megfizetésének esedékességét 2012. február 15-re tolja ki.

Közlése szerint az idei esztendő második negyedévének végéhez képest a Győr-Szolnál a díjhátralékok az ingatlanbérleti díjak kivételével valamennyi szolgáltatási fajtában csökkentek, összesen csaknem százmillió forinttal, 1,3 milliárdra. A 2011. szeptember 30-án számított kintlévőségi állomány a távhőszolgáltatásban mintegy 600 millió, hulladékszállításban majdnem 350 millió, ingatlanbérleti díjak esetében több mint 235 millió, az egyéb vevői tartozások között pedig 122 millió forint volt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza