Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

PayPass bankkártyákat vezet be az Erste

MTI, 2011. november 08. - kedd 13:41
Címkék: paypass, Erste, bank,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megkezdi az érintés nélküli fizetésre is alkalmas bankkártyák kibocsátását az Erste Bank Hungary Zrt., elsőként az Erste SuperShop kártyáknál - írta keddi közleményében a bank.


Az új plasztikokat a MasterCard nemzetközi kártyaszervezet PayPassTM technológiájával látják el.

Sztanó Imre, az Erste Bank Hungary Zrt. lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese a közlemény szerint elmondta: a jövőben a fizetésre, készpénzfelvételre és SuperShop pontgyűjtésre egyaránt használható, minden újonnan kibocsátott, pótolt, újragyártott és megújított Erste SuperShop hitelkártyát és bankkártyát érintés nélküli fizetésre alkalmas funkcióval látnak el.

-

Az érintés nélküli fizetésnél a kártyát elegendő néhány centiméterre közelíteni a terminálhoz, ezzel a fizetés megtörténik. Ötezer forintos összeghatár alatt PIN kód megadása nélkül lehet vásárolni a kártyával. Az új technológia lehetővé teszi, hogy a kártyás fizetés kevesebb mint 5 másodperc alatt megtörténjen, csökkentve ezzel a pénztáraknál a várakozási időt. Magasabb összegű vásárlás esetén is lehetséges az érintés nélküli fizetés, de ekkor már PIN kód megadása is szükséges.

A PayPassTM felirattal ellátott kártyával az érintés nélküli fizetés minden, ilyen matricával ellátott elfogadóhelyen lehetséges. Az elfogadó helyek száma országosan folyamatosan nő, a SuperShop program partnerei közül például az Interspar, Spar és Kaiser's üzletekben, valamint a Burger King gyorséttermekben használhatók érintés nélküli fizetésre a kártyák.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza