Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kgfb - A hűséges autósok jól járhatnak

MTI, 2011. november 07. - hétfő 16:56
Címkék: kgfb
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A kármentes hűséges autósok legalább annyival jobban járhatnak az idén a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben már nem velük akarják megfizettetni a cégek az újak kedvezmények miatti több százmilliós bevételkiesést - közölte a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.


Egyértelműen a korábban kárt okozott autósok lehetnek az idei kgfb kampány vesztesei, ha nem váltanak biztosítót - állítja a régi ügyfelekre érvényes úgynevezett index-díjak összehasonlításának alapján a CLB közleménye.

A közlemény idézi Németh Pétert, a CLB kommunikációs igazgatóját, aki szerint a szolgáltatók most először határozottan igyekeznek megtartani a hűséges ügyfeleiket is, ha másképp nem, legalább úgy, hogy - a korábbi gyakorlattal ellentétben - nem emelik a díjukat. Vagyis nem velük fizettetik meg az új ügyfelekért folytatott harcban elszabadult kedvezmények miatti, több százmillió forintos bevételkiesést.

Tavaly ezt a hiányzó pénzt a kockázatviselők a mintegy kétmillió úgynevezett inaktív - zömében tájékozatlan nyugdíjas - ügyfélen hajtották be. Akár tízezrekkel is megemelték a díjukat, de már kedvezménynek számított az is, ha legalább változatlanul hagyták a tarifáikat.

A szemfüles ügyfelek korábban felmondással és visszaszerződéssel játszották ki hálátlan biztosítójukat, vagy végleg elpártoltak tőle. Elképzelhető, hogy erre a trükközésre idén is sokaknak szükségük lesz, mert kiderülhet, hogy a jelenlegi biztosítójuk által ajánlott díjnál sokkal jobbat kaphatnak újként.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ratman, 2019. március 18.

Nem ajánlom Richard Cosmos urat (se), nem túl sok hitelt küld :D...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Váradi Tibor Attila, 2019. március 17.

Tisztelt Tulajdonos(ok)!

Szeretnék Önökkel beszélni benzines autó elektromosra v...

Alakítsd elektromossá az autód!

Mr. Richard Cosmos, 2019. március 17.

Meleg Üdvözlet az Ön számára, szükség van-e bármilyen 2% -os kamatlábra? Ha igen, lépjen k...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés