Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Jutalomprogramot indított az energiaszolgáltató

Munkatársunktól, 2011. november 07. - hétfő 09:01
Címkék: E.ON, áram,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Duplán jól jár 2011. november 2-től az, aki az E.ON lakossági ügyfele-ként az úgynevezett kényelmes ügyintézési módokat részesíti előnyben. A csoportos beszedési megbízás, a banki átutalás és az online ügyintézés ugyanis mostantól nemcsak időmegtakarításhoz, de az E.ON Jutalom-kártya Programján keresztül országszerte kedvezményes vásárlásokhoz vezethetnek.


"Magyarország vezető energiaszolgáltatójaként évek óta igyekszünk kényelmessé tenni ügyfeleink mindennapjait, mind az általunk nyújtott szolgáltatások minősége, mind a kapcsolódó ügyintézés egyszerűsége és átláthatósága által. A novemberben indított E.ON Jutalomkártya Programunk a kényelmes ügyintézési módokat szeretné még népszerűbbé tenni ügyfeleink körében az újonnan kidolgozott kedvezményrendszer által." - mondta Pál Norbert, az E.ON Energiaszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

Az E.ON Jutalomkártya Programja az E.ON egyetemes villamosenergia-vásárlási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelei részére áll nyitva. Az program során három értékelési kritérium alapján lehet kiemelt lakossági ügyféllé és ezáltal kedvezményekre jogosulttá válni; figyelembe veszik a határidőre történő, úgynevezett pontos fizetést, a szerződés szerinti fizetési módot és az ügyintézés csatornáit és gyakoriságát. Utóbbi két szempontnál az ügyfél számára biztosított nagyobb kényelem a kiemelt ügyfelek közé jutást segíti elő. Az online ügyintézés - aminek népszerűsége dinamikusan növekszik, és melyet 2010-ben közel 800 000-en választottak az E.ON ügyfélkörében - például a legkényelmesebb ügyintézési módok egyike, így használata az E.ON Jutalomkártya Programon keresztüli kedvezményes vásárlási lehetőségeket teremthet.

Attól függően, hogy egy ügyfél hány hónapja tartozik folyamatosan a hármas szempontrendszer által meghatározott kiemelt lakossági ügyfelek közé, különböző kedvezményszintekre lehet kerülni, és ennek megfelelően kuponokat vagy akár Jutalomkártyát kapni. A kedvezményeket országszerte több mint ezer helyen lehet igénybe venni. "Kedvezményprogramunk nem véletlenül kapta az "Egyszerűbb, mint gondolná" mottót. Hiszen a csoportos beszedési megbízás vagy az online ügy-félszolgálat használata éppoly egyszerű, mint a kedvezmények érvényesítése az E.ON Jutalomkártya Programban résztvevők számára." - tette hozzá Pál Norbert.

A programról részletes információk a www.eonjutalomkartya.hu oldalon találhatók.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

vizibébi, 2012. január 23. - hétfő 15:23

Ez egy nesze semmi fogd meg jól!Ugyan ki jár ezekbe a drága hotelekbe,aki dolgozik biztos nem,ugyan is nem telik rá!A menedzser urak inkább a régi kedvezményes tarifákat adták volna az évek óta rendszeresen fizetőknek,ez lett volna az igazi akció!Pl.ami tavaly volt akció.Ne méregdrága hotelkedvezménnyel jutalmazzanak,amit amúgy is ki kell ott fizetni!Vagy pedig áruházi kedvezményeket biztosítana a kártya,gondolom A FORMA egyen adnak pár száz forint kedvezményt, csupa haszontalan semmi! Ennél azért többet vártam volna a cégtől!

bajtárs, 2011. november 25. - péntek 16:53

Azért a csoportos beszedés,mer így Még jobban át tudják verni az ügyfeleket! Egyszerűen:Ugyanis a bankszámláról azt veszik le,amit akarnak! Másik,mire a bank kiküldi a folyószámlát,már késő lesz reklamálni!Aztán a számlavezetési díj az átutalásról?Ismerős ugye a helyzet? Nem is annyira nulla százalék. Már ha belegondolunk a mai bank helyzetbe,ingyen nem dolgozik egyik sem! Annyira nem hülyék ám a bankok! Ez nekik jutalék! Aztán lehet sorolni,hogy miket számol fel az E.ON? Nekem egy 13 ezer forintos áramszámlára rápakoltak szépen több mínt 9 ezer forintot,mínt bejövő energia veszteség,Rendszerhasználati díj,Elosztói forgalmi díj,Átviteli rendszer díj,Rendszerszíntű szolgáltatási díj , aztán még itt vannak a szénipar átalakítási cuccok díjai 581 Ft.De még aztán a bibi,mivel hegyi villany és éves elszámolású,mikor megkaptuk igaz eltelt tíz nap a feladási határidőtől.De most a héten kaptuk a fizetési felszólítót és hogy amennyiben nem rendezzük,kikötik a villanyt!Hozzáteszem felszólítási költség686Ft.De már felszámoltak rá 106 Ft .-ot mint késedelmi kamatot!Van itt a levélen annyi olyan fizetendő összeg,hogy még azt merik mondani,hogy nem emelnek díjakat? Hülyeség és átverés! Ez az E.ON! Ezt mind egy 13 ezer Ft.os tényleges fogyasztásra számlázták!Az alábbi november 10.-i hozzászólásomat ez is igazolja! TEHÁT EZ A JUTALOM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bajtárs, 2011. november 10. - csütörtök 15:00

Érdekes módon már a megemelt tarifával küldözgetnek ki számlákat! Minden veszteségüket ráterhelték az ügyfelekre.Ilyen panaszok sokaságával találkozunk az ügyfélszolgálatoknál.Akik oda mennek,azok mind panasszal,szidva mindenkit,aki ilyen helyzetet teremtett.stb.

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza