Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Áramlopás miatt tizennégy ember őrizetben

MTI, 2011. november 04. - péntek 14:41
Címkék: áram, lopás,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizennégy embert vettek szabálysértési őrizetbe az áramlopások felderítésére szervezett ellenőrzési akció során három szabolcsi településen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.


Fedor Rita tájékoztatása szerint a rendőrök és az áramszolgáltató szakemberei a Ramocsaházán, Leveleken és Baktalórántházán csütörtökön és pénteken tartott akció keretében 43 fogyasztói helyet ellenőriztek, ezek közül 28 helyszínen tártak fel jogellenes áramhasználatot.

A szóvivő hozzátette, hogy az akciónak kettős célja volt: egyrészt a hálózatveszteség csökkentése, másrészt a szerződés nélküli áramvételezések miatt tömegesen fennálló élet- és balesetveszélyes állapotok megszüntetése.

mti

A főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrség tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt 19 emberrel szemben indított szabálysértési eljárást, közülük 14 embert szabálysértési őrizetbe vettek, valamint további 6 ember ellen lopás, egy ellen pedig csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A tapasztalatok szerint a gyanúsítottak egy része úgynevezett akasztásos módszerrel lopta az áramot az utcai vezetékről, többen pedig a házukban található fővezetéket csapolták meg. Az ellenőrzött házaknál ezekkel az életveszélyes módszerrel, lopott villamos energiával működtették az elektromos áramot fogyasztó berendezéseket - mondta a szóvivő.

A szabálysértési őrizetbe vett embereket a rendőrség gyorsított eljárás keretében 72 órán belül bíróság elé állítja - jegyezte meg Fedor Rita.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sorstárs, 2011. november 08. - kedd 17:17

Éntőlem meg a bemenő veszteségüket vonják szép rendesen! Érdekes egy kicsit nem? Nekem,aki tisztességesen fizetett,mi közöm ehhez? Nem én vagyok ezzel egyedűl! LEHET KOMMENTÁLNI!Van mit,mert rengeteg a túlszámlázás! OKOS E.ON!

Kommentek

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

Török Norbert, 2018. július 16.

Tisztelt cím!
Kocsmát üzemeltetek jelenleg.Ezzel egy légtérben lehet-e kiegészítő jel...

133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható

Török Norbert, 2018. július 16.

Tisztelt cím!
Kocsmát üzemeltetek jelenleg.Ezzel egy légtérben lehet-e kiegészítő jel...

133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés