Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Áramlopás miatt tizennégy ember őrizetben

MTI, 2011. november 04. - péntek 14:41
Címkék: áram, lopás,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizennégy embert vettek szabálysértési őrizetbe az áramlopások felderítésére szervezett ellenőrzési akció során három szabolcsi településen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.


Fedor Rita tájékoztatása szerint a rendőrök és az áramszolgáltató szakemberei a Ramocsaházán, Leveleken és Baktalórántházán csütörtökön és pénteken tartott akció keretében 43 fogyasztói helyet ellenőriztek, ezek közül 28 helyszínen tártak fel jogellenes áramhasználatot.

A szóvivő hozzátette, hogy az akciónak kettős célja volt: egyrészt a hálózatveszteség csökkentése, másrészt a szerződés nélküli áramvételezések miatt tömegesen fennálló élet- és balesetveszélyes állapotok megszüntetése.

mti

A főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrség tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt 19 emberrel szemben indított szabálysértési eljárást, közülük 14 embert szabálysértési őrizetbe vettek, valamint további 6 ember ellen lopás, egy ellen pedig csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A tapasztalatok szerint a gyanúsítottak egy része úgynevezett akasztásos módszerrel lopta az áramot az utcai vezetékről, többen pedig a házukban található fővezetéket csapolták meg. Az ellenőrzött házaknál ezekkel az életveszélyes módszerrel, lopott villamos energiával működtették az elektromos áramot fogyasztó berendezéseket - mondta a szóvivő.

A szabálysértési őrizetbe vett embereket a rendőrség gyorsított eljárás keretében 72 órán belül bíróság elé állítja - jegyezte meg Fedor Rita.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sorstárs, 2011. november 08. - kedd 17:17

Éntőlem meg a bemenő veszteségüket vonják szép rendesen! Érdekes egy kicsit nem? Nekem,aki tisztességesen fizetett,mi közöm ehhez? Nem én vagyok ezzel egyedűl! LEHET KOMMENTÁLNI!Van mit,mert rengeteg a túlszámlázás! OKOS E.ON!

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2020. január 24.

Szüksége van kölcsönre? személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzáloghitel? Mezőgazdasági...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza