Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nyugdíjpénztárakra panaszkodnak a fogyasztók

MTI, 2011. november 03. - csütörtök 10:01
Címkék: mnyp, PSZÁF
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Összesen 3811 fogyasztói beadvány érkezett a harmadik negyedévben a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (PSZÁF), az előző negyedévi mintegy két és félszerese, az előző év azonos időszakában regisztráltnál pedig 63,6 százalékkal több - ismerteti a Világgazdaság csütörtöki számában.


Az előző negyedévekben tapasztalt csökkenést követő hirtelen megugrás oka egyértelműen az, hogy megnőtt a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos beadványok száma: arányuk a harmadik negyedévben megközelítette a 60 százalékot. A pénz- és tőkepiaci szektorban viszont - a befektetési vállalkozások kivételével - minden intézménycsoport statisztikája a panaszok csökkenését vagy stagnálását mutatja a múlt év azonos időszakához képest.

A pénz- és tőkepiaci beadványok több mint kétharmada a hitelezéssel volt kapcsolatos. Az átlagot meghaladóan nőtt a gépjárműhitelekkel, a devizaalapú ingatlanfedezetes szabad felhasználású és lakáshitelekkel kapcsolatos beadványok száma az előző negyedévhez viszonyítva - írja a lap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés