Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Bevált az NFH hétvégi telefonos ügyfélszolgálata

MTI, 2011. november 02. - szerda 11:51
Címkék: NFH, ügyfélszolgálat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bevált a hétvégi telefonos fogyasztóvédelmi ügyfélszolgálat, továbbra is jelentős igény mutatkozik arra, hogy a hatóság munkaidőn túl is elérhető legyen - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH).


A fogyasztóvédelmi hatóság az idén év eleje óta pénteken 14 órától 18 óráig, szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig működtet telefonos ügyfélszolgálatot.

Az NFH tájékoztatása szerint 2011 márciusa és 2011 októbere között érkezett hétvégi hívások legnagyobb része a szavatosságot és jótállást érintik, sok esetben kapnak bejelentést tisztességtelennek ítélt hirdetések, reklámok gyanújával.

A közüzemi és hírközlési szolgáltatások számlázási problémáival kapcsolatosan is érdeklődnek munkaidő után a fogyasztók, de érkezett már kérdés utazási szerződéssel, általános szerződési feltételekkel kapcsolatosan, és az sem ritka, hogy kereskedők tájékozódnak jogszerű eljárásokról.

A fogyasztóvédelmi telefonos ügyfélszolgálatnál az állampolgárok sok esetben érdeklődnek olyan témákkal kapcsolatban is, ami nem tartozik a hatóság hatáskörébe. Ilyen esetekben arról tájékoztatják az érdeklődőt, hogy az adott problémára melyik illetékes szervezet tud megoldást nyújtani, vagy a jogérvényesítési forma melyikét, hogyan lehet alkalmazni - közölte az NFH.

A hétvégeken Budapesten és vonzáskörzetében a 06-30-9-634767-es, Dunántúlon a 06-30-576-2574-es, Észak- és Dél-Alföldön illetve Észak-Magyarországon a 06-30-576-2994-es telefonszámon lehet elérni a hatóság fogyasztóvédelmi ügyfélszolgálatot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza