Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új szereplő szállhat be a kgfb-kampányba

MTI, 2011. október 27. - csütörtök 10:01
Címkék: kgfb, díj,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Új szereplő szállhat be a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) idei kampányába a Figyelő információi szerint; a lap úgy tudja, a magyar piacra készül a rendkívül alacsony árairól ismert, bulgáriai központú Euroins Insurance Group (EIG).


Az EIG anyaországán kívül Romániában, Macedóniában és Törökországban is aktív biztosítói csoport, és akárhol piacra lép, rettentően agresszív módon akvirál ügyfeleket. A cég Romániában például majdnem harminc százalékkal ment az ottani Astra biztosító tarifái alá.

A Figyelő úgy tudja, hogy az Euroins az elmúlt hónapokban készítette elő a 2011-es magyarországi piacra lépést, bár hozzáteszik: arról nincs biztos információ, hogy 2011. október 30-án, a tarifahirdetés zárónapján már valóban megjelenik-e az ajánlata, hiszen a hazai piaci szereplőkkel megindított kapcsolatfelvétel még nem jelenti azt, hogy a cég valóban megszerezte a szükséges engedélyeket.

Amennyiben azonban az Astrához hasonlóan fióktelepként, határon túli tevékenység keretében kínálja a kgfb-t, azt elsősorban nem Magyarországon, hanem az anyaországában kellett engedélyeztetnie - írta a hetilap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Valeria Marco, 2018. szeptember 21.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt az én üzletem összeomlott, nem reméltem, hogy újbó...

Telefonok a szervizben

Valeria Marco, 2018. szeptember 21.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt az én üzletem összeomlott, nem reméltem, hogy újbó...

Telefonok a szervizben

Joan Wilson, 2018. szeptember 19.

Én Joan Wilson vagyok, internetes csalók áldozata voltam, amíg kapcsolatba nem vettem ezt a jó ...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés