Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Harminc új autóbuszt vásárol a Gemenc Volán

MTI, 2011. október 21. - péntek 10:11
Címkék: busz, Gemenc Volán
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Várhatóan 30 új autóbuszt vásárol a Gemenc Volán Zrt. 1,1 milliárd forintos ráfordítással - közölte a cég személyforgalmi igazgatója.


Az új járműveket a tervek szerint 2012 végén állítják távolsági és helyközi járatként forgalomba - mondta Miszler Miklós.

A zrt. 100 millió forint saját forrásból és egymilliárd forint hitelből újítja fel az autóbuszparkját, jelenleg a hitelfelvételre kiírt közbeszerzési eljárás van folyamatban - tette hozzá. Mint mondta, a járművek darabszámát egyelőre nem tudják, a beszerzésnél az a törekvés, hogy magyar gyártmányú autóbuszokat vásároljanak.

-

A Gemenc Volán 240 autóbuszt üzemeltet, amelyek között 80 Mercedes típusú, a teljes járműpark átlagéletkora 10,6 év. A helyi járatok járműparkja, amelyet két éve újítottak meg, átlagosan hároméves.

A fejlesztés tíz év alatt térül meg a társaságnál, amelynek utasszáma az idén várhatóan másfél-két százalékkal lesz nagyobb a tavalyinál, 2011-es árbevétele pedig, amely szintén meghaladja a tervezettet, megközelíti a négymilliárd forintot - mondta Miszler Miklós.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

Sándor Tünde, 2019. szeptember 17.

Tisztelt Cím !
Érdeklődnék, hogy milyen módon lehet csatlakozni a szociális bolthálóz...

Kisbolt, közért, szociális bolthálózat

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés