Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megnyílt a 115. Budapesti Nemzetközi Vásár

MTI, 2011. október 19. - szerda 15:35
Címkék: BNV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megnyílt a 115. Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) szerdán a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.


Október 19-23. között tíz ország háromszázötven kiállítója mutatkozik be a Hungexpo megújult kiállításán.

A megnyitón György István, Budapest városüzemeltetési főpolgármester-helyettese hangsúlyozta: a szervezők a kiállítás megrendezésével Magyarország és Budapest hírnevét öregbítik. A Budapesti Nemzetközi Vásár fontos szerepet tölt be a turizmus fellendítésében, a regionális szerep erősítésében, a városmarketingben, és lehetőséget ad a gazdasági élet a bemutatkozásra.

A 115. jubileum alkalmából a főpolgármester-helyettes visszaemlékezett a BNV történetére, fejlődésére. Elmondta: a szervezők most visszatértek a gyökerekhez, amikor a Városligetben ünnepelték kedden a születésnapot.

Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója köszöntőjében az idei BNV kínálatából a hungarikumok bemutatkozását emelte ki. Hangsúlyozta, hogy a szakmai szövetségek támogatása növeli a kiállítás hitelességét.

Radványi Gábor, X. kerületi alpolgármester a BNV-hez kötődő és pénteken nyíló Kölyökparádé rendezvényeire hívta fel a figyelmet.

A megnyitón Ganczer Gábor vezérigazgató átvette a Hungexpo Zrt.-nek adományozott MagyarBrands oklevél elismerést.

A szervezők tájékoztatása szerint az idei BNV tematikájában kiemelt helyen szerepel az otthon, a nők, a férfiak és az ízek világa.

A BNV-n bemutatják a megváltozott munkaképességű emberek egyik legnagyobb hazai foglalkoztatója, az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlásában lévő Szegedi SZEFO Zrt. Chance márkájú "HOLDKŐ Fashion" fantázia nevű kötöttáru divatkollekcióját is.

A vásárszervező cég tájékoztatása szerint az idei BNV-n árusítják először a 2012-re szóló éves belépő kártyát, amely érvényes lesz a Hungexpo ez évi kiállításaira is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2019. március 23.

Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €3000 és €80 000...

Menekülés a UPC-től

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői...

Menekülés a UPC-től

Dobson, 2019. március 21.

Szia,
Hiteleket adunk 1000 és 100 000 000 dollár között. Hiteleink jól biztosítottak, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés