Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csempész-cigi egymilliós értékben Tompán

MTI, 2011. október 17. - hétfő 16:41
Címkék: NAV, cigaretta, csempész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Egymillió forintot meghaladó értékben 1655 doboznyi különböző márkájú cigarettát találtak egy szerb állampolgár autószállító utánfutójának az alvázában a tompai határátkelőhelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).


A szerb adójeggyel ellátott cigaretta a vasárnap belépésre jelentkező férfi utánfutója alvázának a merevítéséből került elő - mondta a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának a sajtófelelőse.

Némedi Varga Éva pénzügyőr őrnagy hozzátette: a cigarettaszállítmányt lefoglalták, a pénzügyi nyomozók feljelentés alapján a férfi ellen csempészet bűntett elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Az adóhatóság adatai szerint az idén a Dél-Alföldön 9.645 esetben több mint 42 ezer karton adózatlan cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök, több mint 250 millió forint értékben. Korábban jellemzően járművek átalakított üzemanyagtartályából, műszerfalból, felbontott kárpit mögötti üregből került elő illegálisan behozott, adózatlan cigaretta, míg manapság sokszor dupla falúvá vagy dupla alvázúvá átalakított járművekben találnak ilyen szállítmányokat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Chris , 2018. február 25.

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és ...

Telefonok a szervizben

Harki8ns Szilvia, 2018. február 24.

Sajnos a CCC cipőboltban vásárolt valamennyi - összesen három pár- cipő kevesebb mint négy h...

Fogyasztóvédelem és cipővásárlás

Patricia Martins, 2018. február 23.

A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyo...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés