Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csempész-cigi egymilliós értékben Tompán

MTI, 2011. október 17. - hétfő 16:41
Címkék: NAV, cigaretta, csempész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Egymillió forintot meghaladó értékben 1655 doboznyi különböző márkájú cigarettát találtak egy szerb állampolgár autószállító utánfutójának az alvázában a tompai határátkelőhelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).


A szerb adójeggyel ellátott cigaretta a vasárnap belépésre jelentkező férfi utánfutója alvázának a merevítéséből került elő - mondta a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának a sajtófelelőse.

Némedi Varga Éva pénzügyőr őrnagy hozzátette: a cigarettaszállítmányt lefoglalták, a pénzügyi nyomozók feljelentés alapján a férfi ellen csempészet bűntett elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Az adóhatóság adatai szerint az idén a Dél-Alföldön 9.645 esetben több mint 42 ezer karton adózatlan cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök, több mint 250 millió forint értékben. Korábban jellemzően járművek átalakított üzemanyagtartályából, műszerfalból, felbontott kárpit mögötti üregből került elő illegálisan behozott, adózatlan cigaretta, míg manapság sokszor dupla falúvá vagy dupla alvázúvá átalakított járművekben találnak ilyen szállítmányokat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

REMY.CREDIT, 2017. november 21.

XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1%{REMY.CREDIT111@gmail.com}

Szüksége va...

A gyóntatófülke nem szauna

István, 2017. november 20.

Jófogáson autót adnék el. Angol szöveg érkezik a +36208100254 számról: "Hello I just saw you...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Chris , 2017. november 20.

Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a...

A gyóntatófülke nem szauna

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés