Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Párbeszédet kezdeményez a kormánnyal a Hiteltársulás

MTI, 2011. október 14. - péntek 14:01
Címkék: Hiteltársulás, hitel
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eddig több mint ötezren csatlakoztak a Hiteltársuláshoz, egy héttel az indulás után több mint 60 milliárd forintra nőtt csatlakozók hiteligénye - közölte a társulás.


A Hiteltársulás közleményében ismerteti: céljuk, hogy kedvező feltételű hitelt harcoljanak ki a közösség tagjainak a frank- és egyéb devizahitelek kiváltására. Már megtörténtek az első egyeztetések pénzintézetekkel, ami rádöbbentette a szervezőket, hogy a tömeges igény kielégítése a rendelkezésre álló rövid idő alatt nagy nehézséget jelent a bankoknak.

A szervezők felveszik a kapcsolatot a kormánnyal is, hogy szakmai egyeztetést kezdeményezzenek a megoldás megkeresésére. Doubravszky György, a Hiteltársulás ötletgazdája abban bízik, hogy a kormányzat partner lesz, és az emberek mellé áll, ami tovább növelné a kezdeményezés súlyát - ismerteti a közlemény.

A szervezők szerint az 50 milliárdos álomhatár átlépésével a Hiteltársulás elérte azt a méretet, amivel már megéri tárgyalni. A közösség növekedési ütemét látva nem tartják irreálisnak a 100-150 milliárdos becsült hiteligényt, ami már a nagy bankok szemével nézve is jelentős összeg. Remélik, hogy ez egészséges versenyt indít be, amelynek célja a felek számára kölcsönösen előnyös megoldás megkeresése a frank- és egyéb devizahitelek kiváltására.

A Hiteltársulás nonprofit civil szerveződés, amely 2011. október 6-án indult.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés