Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ügyfélszolgálatokat akadálymentesítenek Zalaegerszegen

MTI, 2011. október 07. - péntek 09:31
Címkék: ügyfélszolgálat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Két ügyfélszolgálati teret összesen negyvenkétmillió forintos beruházással akadálymentesít Zalaegerszegen a Zala Megyei Kormányhivatal.


Rigó Csaba megyei kormánymegbízott arról számolt be, hogy az Új Széchenyi Terv forrásaiból elnyert két pályázat révén alakítják át a megyei erdészeti igazgatóság Zrínyi utcai, valamint a növény- és talajvédelmi állomás Kinizsi utcai épületét. A felújítás a Zrínyi utcában már folyik, a befejezési határidő november 15-e, a Kinizsi utcában pedig a hét végén kezdődik el.

Az erdészeti igazgatóság épületében 28 millió forintos költséggel a teljes földszinti részt, mintegy 300 négyzetmétert újítanak fel, egyebek mellett az eddiginél szélesebb ajtókat építenek be, megszüntetik a lépcsőket és küszöböket, valamint mozgássérültek számára is használható mellékhelyiségeket alakítanak ki. Az épület előtt a fogyatékossággal élőknek új parkolóhelyeket építenek ki, ahonnan közvetlenül jelzést adhatnak, ha segítséget kérnek az ügyfélszolgálattól.

Hasonló nyílászárócseréket és a mosdók átalakítását végzik el a további akadálymentesítési feladatok mellett a Kinizsi utcában is, ahol 12 millió forintot fordítanak az építkezésre.

Rigó Csaba azt mondta: az erdészeti szakigazgatási munka rendkívüli figyelmet kap a megyében, mivel Magyarország 7,5 milliárd euróra becsült erdővagyonának igen jelentős része, mintegy 1,5 milliárd érték található Zalában. A 120 ezer hektár erdőterülettel 2.300 erdőgazdálkodó foglalkozik, és évente nagyjából 16 ezer ügyirat keletkezik.

Az átalakítás befejezése után költözik vissza mostani ideiglenes helyéről az erdészeti hatóság, akárcsak a térképtár, de lesz hely további szakigazgatási szervek befogadására is, ha a későbbiekben tovább bővül a kormányhivatalok tevékenységi köre.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés