Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Beolvad a Pannónia Nyugdíjpénztárba az Évgyűrűk és a Postás

MTI, 2011. október 04. - kedd 10:31
Címkék: MNYP, egyesülés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Beolvad a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. stratégiai partnereként működő Pannónia Nyugdíjpénztárba az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár és a Postás Magánnyugdíjpénztár - tette közzé az életbiztosító hétfőn a BÉT honlapján.


A közlemény ismerteti: a Pannónia Nyugdíjpénztár magán-nyugdíjpénztári ágazata a további hatékony, eredményes működést szem előtt tartva 2011. október 1-jei hatállyal döntött az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár (2.208 tag) és a Postás Magánnyugdíjpénztár (449 tag) beolvadásáról.

A beolvadó magánnyugdíjpénztárakkal együtt a Pannónia Nyugdíjpénztár taglétszáma meghaladja a 3.500 főt, kezelt magán-nyugdíjpénztári vagyona pedig a 8 milliárd forintot, míg teljes magán- és önkéntes nyugdíjpénztári vagyona a 60 milliárd forintot.

A Pannónia Nyugdíjpénztár igazgatótanácsába új tagnak Fórizs Sándort választotta meg a küldöttközgyűlés, aki az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke 1997 óta, továbbá a Hazai Nyugdíjpénztárak Országos Szövetségének elnöke, a Pénztárak Garancia Alapjának igazgatótanácsi tagja, a Nyugdíjpénztár Szolgáltatók Országos Szövetségének elnöke.

A Pannónia Nyugdíjpénztár a közlemény szerint folytatni kívánja tárgyalásait a hazai magán- és önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárakkal, a további együttműködési lehetőségek érdekében.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza