Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Beolvad a Pannónia Nyugdíjpénztárba az Évgyűrűk és a Postás

MTI, 2011. október 04. - kedd 10:31
Címkék: MNYP, egyesülés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Beolvad a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. stratégiai partnereként működő Pannónia Nyugdíjpénztárba az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár és a Postás Magánnyugdíjpénztár - tette közzé az életbiztosító hétfőn a BÉT honlapján.


A közlemény ismerteti: a Pannónia Nyugdíjpénztár magán-nyugdíjpénztári ágazata a további hatékony, eredményes működést szem előtt tartva 2011. október 1-jei hatállyal döntött az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár (2.208 tag) és a Postás Magánnyugdíjpénztár (449 tag) beolvadásáról.

A beolvadó magánnyugdíjpénztárakkal együtt a Pannónia Nyugdíjpénztár taglétszáma meghaladja a 3.500 főt, kezelt magán-nyugdíjpénztári vagyona pedig a 8 milliárd forintot, míg teljes magán- és önkéntes nyugdíjpénztári vagyona a 60 milliárd forintot.

A Pannónia Nyugdíjpénztár igazgatótanácsába új tagnak Fórizs Sándort választotta meg a küldöttközgyűlés, aki az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke 1997 óta, továbbá a Hazai Nyugdíjpénztárak Országos Szövetségének elnöke, a Pénztárak Garancia Alapjának igazgatótanácsi tagja, a Nyugdíjpénztár Szolgáltatók Országos Szövetségének elnöke.

A Pannónia Nyugdíjpénztár a közlemény szerint folytatni kívánja tárgyalásait a hazai magán- és önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárakkal, a további együttműködési lehetőségek érdekében.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés