Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nyit az Árkád Szeged bevásárlóközpont

MTI, 2011. október 03. - hétfő 15:41
Címkék: Árkád, Szeged, nyitás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A kedden nyíló Árkád Szeged 41 ezer négyzetméteres hasznos alapterületének több mint 95 százalékát már bérbe adták - mondta Béky Ildikó, a beruházó ECE Budapest munkatársa hétfőn a csongrádi megyeszékhelyen, a 100 millió eurós kereskedelmi beruházásról tartott sajtótájékoztatón.


A háromszintes épületben 130 üzlet működik majd, a bérlők 37 százaléka magyar kereskedelmi cég, 35 százaléka nemzetközi lánc, több mint negyede pedig helyi és környékbeli cég - mondta a bérbeadásért felelős szakember.

Az ECE kiegyensúlyozott bérlői összetételt alakított ki: számos nemzetközi divatcég első ízben jelenik meg Szegeden, de több a belvárosban üzlettel rendelkező vállalkozás is nyit új egységet a bevásárlóközpontban - tette hozzá Béky Ildikó.

mti

Christoph Augustin, az ECE Budapest ügyvezető igazgatója elmondta, a beruházás előkészítése 2005 nyarán kezdődött el, 2007-ben építészeti tervpályázatot írtak ki, 2010 augusztusában pedig a Market Zrt. elkezdte az épület kivitelezését.

"A magas bérbeadottság és a városban első ízben itt megjelenő nemzetközi bérlők bizonyítják, hogy jó helyszínen lévő, jó projektre mindig van kereslet" - hangsúlyozta a szakember, aki szerint egy sikeres terméket gazdaságilag nehéz időszakban is be lehet vezetni a piacra.

Az Árkád Szeged építése 600-700 embernek adott munkát, a bevásárlóközpont és az itt működő üzletek pedig mintegy ezer főt foglalkoztatnak - közölte az igazgató.

Az ECE Budapest az önkormányzattal kötött településrendezési szerződés alapján jelentős infrastrukturális fejlesztéseket hajtott végre a központ környezetében. A várossal kötött megállapodásnak megfelelően a homlokzaton több helyen megjelennek az egykor itt működő kendergyár épületének elemei, és a belsőépítészeti megoldások is felidézik az üzemet és a város hangulatát.

Vizsolyi Dániel, a bevásárlóközpont igazgatója közölte az Árkád Szeged vonzáskörzetében több mint 400 ezer ember él. A nyitás előtt a Csongrád megyei vásárlók mellett intenzív reklámkampánnyal igyekeztek felkelteni a kecskeméti, valamint közeli vajdasági és romániai települések lakóinak érdeklődését is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ratman, 2019. március 18.

Nem ajánlom Richard Cosmos urat (se), nem túl sok hitelt küld :D...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Váradi Tibor Attila, 2019. március 17.

Tisztelt Tulajdonos(ok)!

Szeretnék Önökkel beszélni benzines autó elektromosra v...

Alakítsd elektromossá az autód!

Mr. Richard Cosmos, 2019. március 17.

Meleg Üdvözlet az Ön számára, szükség van-e bármilyen 2% -os kamatlábra? Ha igen, lépjen k...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés