Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nyit az Árkád Szeged bevásárlóközpont

MTI, 2011. október 03. - hétfő 15:41
Címkék: Árkád, Szeged, nyitás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A kedden nyíló Árkád Szeged 41 ezer négyzetméteres hasznos alapterületének több mint 95 százalékát már bérbe adták - mondta Béky Ildikó, a beruházó ECE Budapest munkatársa hétfőn a csongrádi megyeszékhelyen, a 100 millió eurós kereskedelmi beruházásról tartott sajtótájékoztatón.


A háromszintes épületben 130 üzlet működik majd, a bérlők 37 százaléka magyar kereskedelmi cég, 35 százaléka nemzetközi lánc, több mint negyede pedig helyi és környékbeli cég - mondta a bérbeadásért felelős szakember.

Az ECE kiegyensúlyozott bérlői összetételt alakított ki: számos nemzetközi divatcég első ízben jelenik meg Szegeden, de több a belvárosban üzlettel rendelkező vállalkozás is nyit új egységet a bevásárlóközpontban - tette hozzá Béky Ildikó.

mti

Christoph Augustin, az ECE Budapest ügyvezető igazgatója elmondta, a beruházás előkészítése 2005 nyarán kezdődött el, 2007-ben építészeti tervpályázatot írtak ki, 2010 augusztusában pedig a Market Zrt. elkezdte az épület kivitelezését.

"A magas bérbeadottság és a városban első ízben itt megjelenő nemzetközi bérlők bizonyítják, hogy jó helyszínen lévő, jó projektre mindig van kereslet" - hangsúlyozta a szakember, aki szerint egy sikeres terméket gazdaságilag nehéz időszakban is be lehet vezetni a piacra.

Az Árkád Szeged építése 600-700 embernek adott munkát, a bevásárlóközpont és az itt működő üzletek pedig mintegy ezer főt foglalkoztatnak - közölte az igazgató.

Az ECE Budapest az önkormányzattal kötött településrendezési szerződés alapján jelentős infrastrukturális fejlesztéseket hajtott végre a központ környezetében. A várossal kötött megállapodásnak megfelelően a homlokzaton több helyen megjelennek az egykor itt működő kendergyár épületének elemei, és a belsőépítészeti megoldások is felidézik az üzemet és a város hangulatát.

Vizsolyi Dániel, a bevásárlóközpont igazgatója közölte az Árkád Szeged vonzáskörzetében több mint 400 ezer ember él. A nyitás előtt a Csongrád megyei vásárlók mellett intenzív reklámkampánnyal igyekeztek felkelteni a kecskeméti, valamint közeli vajdasági és romániai települések lakóinak érdeklődését is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés