Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Főpolgármesteri aláírás után indulhat a Széll Kálmán tér felújítása

MTI, 2011. szeptember 28. - szerda 15:41
Címkék: Budapest,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Aláírhatja Tarlós István főpolgármester a Széll Kálmán tér felújításának támogatási szerződését - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén egyhangú szavazással.


Az augusztus végi ülésen a képviselők elfogadták a tér felújításának koncepciótervét, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azóta a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal elkészítette a támogatási szerződés tervezetét. Erre azért van szükség, mert a kormány 3 milliárd forintot különített el erre a feladatra.

Ebből az összegből 956 millió jut a Széll Kálmán tér felújítására, 1,9 milliárd forint a budai fonódó villamoshálózat projektjének önrészére, 25-25 millió a fogaskerekű fejlesztésének és a káposztásmegyeri intermodális csomópontnak a tervezési-előkészítési munkáira. Ebből a megvalósíthatósági tanulmányok készülhetnek el.

Az elfogadott előterjesztés szerint a Széll Kálmán tér felújításának összköltsége 3,2 milliárd forint, ebből a budai fonódó villamoshálózat projektjének Széll Kálmán téri ága 1,2 milliárd forintba kerül, a támogatás összege 956 millió forint. A hiányzó 943 millió forintot a főváros hozzájárulásként adja, mivel ez nem szerepel a hétéves fejlesztési tervben, ezért ezt a 2014-es útfelújításokra tervezett összegből finanszírozzák.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

macus lil, 2018. június 17.

Tisztelt Hölgyem / Uram
Örömmel tudom tájékoztatni Önt arról, hogyan lehet kölcsönö...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Mr. Dékány Endre, 2018. június 16.


Hitel ajánlat!! keres egy becsületes kölcsönt? ha igen, 2% -os alacsony kamatlábat kín...

Menekülés a UPC-től

Hobelman, 2018. június 12.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Li...

Patika trükk

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés