Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Budapest - Hídmosás és rakpartzárás hétvégén

MTI, 2011. szeptember 23. - péntek 10:31
Címkék: Budapest, közlekedés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Margit híd felújítása miatt a hétvégén a hídfőknél lezárják a budai és a pesti alsó rakpartot, szombat hajnalban pedig a hídon is korlátozások várhatók - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.


Állványbontási munkálatok miatt a hídfők alatti szakaszon a pesti és a budai alsó rakpartot szombat reggel 7 órától vasárnap délután 5 óráig lezárják. A lezárt szakasz csak a felső rakpartokon keresztül kerülhető ki.

Szombaton hajnali 1 és 5 óra között a villamosközlekedés okozta dinamikus terhelésekkel kapcsolatos ellenőrző méréseket is elvégzik. Ezalatt a közúti közlekedést jelzőőrök néhány percre megállítják majd. A gyalogos- és a kerékpáros-közlekedés zavartalan lesz. A 6-os villamos forgalmában egy-két perces akadályoztatás fordulhat elő a mérések idején - írta a BKK.

A hétvégén a Rákóczi hídon (volt Lágymányosi hídon) is forgalomkorlátozásra kell számítani a híd takarítása miatt. Szombaton a híd déli (Budáról Pestre vezető), vasárnap az északi (Pestről Budára vezető) oldalának tisztítását végzik reggel 6 óra és délután 1 óra között.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

oceanicfinance, 2017. november 22.

Hitelre van szüksége? Keresett már hol lehet kölcsön? Megpróbált valamilyen kölcsönt kapni?...

Nincs több egyoldalú szerződésmódosítás

Hobelman Finance, 2017. november 21.

Hitelre van szüksége? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited c...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

REMY.CREDIT, 2017. november 21.

XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1%{REMY.CREDIT111@gmail.com}

Szüksége va...

A gyóntatófülke nem szauna

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés