Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Budapest - Hídmosás és rakpartzárás hétvégén

MTI, 2011. szeptember 23. - péntek 10:31
Címkék: Budapest, közlekedés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Margit híd felújítása miatt a hétvégén a hídfőknél lezárják a budai és a pesti alsó rakpartot, szombat hajnalban pedig a hídon is korlátozások várhatók - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.


Állványbontási munkálatok miatt a hídfők alatti szakaszon a pesti és a budai alsó rakpartot szombat reggel 7 órától vasárnap délután 5 óráig lezárják. A lezárt szakasz csak a felső rakpartokon keresztül kerülhető ki.

Szombaton hajnali 1 és 5 óra között a villamosközlekedés okozta dinamikus terhelésekkel kapcsolatos ellenőrző méréseket is elvégzik. Ezalatt a közúti közlekedést jelzőőrök néhány percre megállítják majd. A gyalogos- és a kerékpáros-közlekedés zavartalan lesz. A 6-os villamos forgalmában egy-két perces akadályoztatás fordulhat elő a mérések idején - írta a BKK.

A hétvégén a Rákóczi hídon (volt Lágymányosi hídon) is forgalomkorlátozásra kell számítani a híd takarítása miatt. Szombaton a híd déli (Budáról Pestre vezető), vasárnap az északi (Pestről Budára vezető) oldalának tisztítását végzik reggel 6 óra és délután 1 óra között.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Luis Roland, 2019. február 14.

A nevem Luis Roland, kedves feleségem és 3 gyerekem van. egy héttel ezelőtt kétségbeesetten sz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

cedric, 2019. február 14.

Helló barátaid, szükséged van egy gyors kölcsönre a számlák fizetésére vagy egy vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

cedric, 2019. február 14.

Helló barátaid, szükséged van egy gyors kölcsönre a számlák fizetésére vagy egy vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés