Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Autómentes nap - Ingyenes utazás forgalmival

MTI, 2011. szeptember 21. - szerda 11:01
Címkék: közlekedés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Forgalmi engedély felmutatásával az egész család együtt utazhat a miskolci buszokon, villamosokon csütörtökön, az Autómentes napon.


Dobos Tímea, a miskolci önkormányzat szóvivője elmondta: Miskolc, más európai nagyvároshoz hasonlóan rendszeresen csatlakozik az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozathoz. Cél a környezetkímélő közlekedési formák: a tömegközlekedés, a kerékpározás népszerűsítése.

Az Autómentes napon azt szeretnék elérni, hogy minél több gyerek kerékpárral, vagy gyalog menjen iskolába, a gépkocsihasználók ezen a napon mellőzzék - ha lehet -, hogy autóba ülnek, ha pedig mégis úgy alakul a napi program, lehetőleg ne egyedül utazzanak.

mti

A szóvivő felidézte: Miskolc önkormányzata tizenegyedik éve csatlakozik az európai kezdeményezéshez, amelynek eredményeként évente több ezer lakos figyelmét hívják fel a közlekedés okozta környezeti, egészségi hatásokra, és az ezt csökkenteni képes ésszerű autóhasználatra, a közösségi és alternatív közlekedési eszközök előnyeire.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi rendezvénysorozatát idén a "Közlekedj ÖKOsan!" gondolat köré szervezi. A központi rendezvények mellett a város településrészeire is akciónapokat szerveznek, így a helyben élők (gyerekek, szülők, kismamák, idősek) is könnyebben részt vehetnek az eseményeken. "Idén a népszerű programelemeket újabbakkal kiegészítve, több miskolcit szeretnénk bevonni és cselekvő résztvevővé tenni a Mobilitási Héten" - jegyezte meg Dobos Tímea.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés