Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Autómentes nap - Ingyenes utazás forgalmival

MTI, 2011. szeptember 21. - szerda 11:01
Címkék: közlekedés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Forgalmi engedély felmutatásával az egész család együtt utazhat a miskolci buszokon, villamosokon csütörtökön, az Autómentes napon.


Dobos Tímea, a miskolci önkormányzat szóvivője elmondta: Miskolc, más európai nagyvároshoz hasonlóan rendszeresen csatlakozik az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozathoz. Cél a környezetkímélő közlekedési formák: a tömegközlekedés, a kerékpározás népszerűsítése.

Az Autómentes napon azt szeretnék elérni, hogy minél több gyerek kerékpárral, vagy gyalog menjen iskolába, a gépkocsihasználók ezen a napon mellőzzék - ha lehet -, hogy autóba ülnek, ha pedig mégis úgy alakul a napi program, lehetőleg ne egyedül utazzanak.

mti

A szóvivő felidézte: Miskolc önkormányzata tizenegyedik éve csatlakozik az európai kezdeményezéshez, amelynek eredményeként évente több ezer lakos figyelmét hívják fel a közlekedés okozta környezeti, egészségi hatásokra, és az ezt csökkenteni képes ésszerű autóhasználatra, a közösségi és alternatív közlekedési eszközök előnyeire.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi rendezvénysorozatát idén a "Közlekedj ÖKOsan!" gondolat köré szervezi. A központi rendezvények mellett a város településrészeire is akciónapokat szerveznek, így a helyben élők (gyerekek, szülők, kismamák, idősek) is könnyebben részt vehetnek az eseményeken. "Idén a népszerű programelemeket újabbakkal kiegészítve, több miskolcit szeretnénk bevonni és cselekvő résztvevővé tenni a Mobilitási Héten" - jegyezte meg Dobos Tímea.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői...

Menekülés a UPC-től

Dobson, 2019. március 21.

Szia,
Hiteleket adunk 1000 és 100 000 000 dollár között. Hiteleink jól biztosítottak, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, hallgatói kölcs...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés