Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Jönnek a "dobozos" biztosítások

MTI, 2011. szeptember 20. - kedd 11:21
Címkék: biztosítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az egyszerű, dobozos biztosítások lesznek a keresettek a következő időszakban a sok összetevőt tartalmazó, nehezen összehasonlítható termékek után - közölte a PBA Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. saját 200 ezer ügyfelétől szerzett tapasztalataira hivatkozva.


Áruházban megvásárolható vonalkódos - úgynevezett dobozos - termékek jelenleg is vannak már a piacon. A Groupama indított kötelező gépjármű felelősségbiztosítással, de kapható polcról levehető utazási biztosítás is. A PBA szerint az ilyen, egyszerű biztosítási termékeké a jövő.

Az elemzés szerint az ügyfelek gyakran keresnek eddig nem létező, de olcsó biztosítást - ilyen például az okos telefoné - de a sok kicsi is sokra megy, biztosítási díjban. Ide sorolható az az eset is, amikor az autósok meghatározott összegre kötnének casco biztosítást az öreg autójukra - hasonlót kínál például a Posta Biztosító és a Genertel.

A kényelmet is igénylik az ügyfelek, így kerül egyre több asszisztencia biztosítás - kiegészítésképpen - a hagyományos termékek mellé is. Jól jön például a magyar nyelvű telefonos segítség külföldön, akár gyalog, akár autóval éri baj az utast.

Végül az alkuszok saját márkás termékeinek terjedését említi az elemzés. Volt már munkanélküliségi biztosítása két alkusznak is, és várható, hogy más kockázatokra is dolgoznak ki biztosítást az alkuszok. A kockázatot profi biztosító vállalja, de a termék az alkusz neve alatt jelenik meg, és csak nála kapható.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza