Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Munkába álltak Miskolc új közterület-felügyelői

MTI, 2011. szeptember 13. - kedd 15:51
Címkék: Miskolc
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Negyvennégy közterület-felügyelő teljesít ezentúl váltásban szolgálatot Miskolcon, négy-hat fős csoport az avasi városrészben járőrözik majd, együttműködve a polgárőrökkel és a rendőrséggel - tájékoztatott a miskolci önkormányzat szóvivője.


Dobos Tímea közölte: hétfőn a hivatali rendszerrel és a jogszabályokkal ismerkedtek a Miskolci Polgármesteri Hivatal közterület-felügyeleti és rendészeti osztályának új munkatársai, kedden pedig a tíz új közterület-felügyelővel együtt negyvennégyen kezdhették meg a munkát.

Emlékeztetett arra, hogy a város ez év augusztusában rendkívüli közgyűlésen döntött a közterület-felügyelők létszámának növeléséről. A miskolci városőrséggel szerződést bontott a város. Az okok között szerepelt, hogy a 2008 novemberében megalakult városőrség évente 180 millió forintjába került a borsodi megyeszékhelynek, miközben hatósági intézkedésre nem volt jogosult.

A település vezetése és Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) polgármester úgy fogalmazott: a városban mindenkinek éreznie kell, hogy biztonságban van. A helyes és járható út az, ha az állam és az önkormányzat a közbiztonsági kérdéseket a rendőrségen és a közterület-felügyeleten keresztül kezeli, ugyanis ők azok a szervezetek, amelyek hatóságként léphetnek fel.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

financia, 2018. szeptember 19.

Helló,

      Keres üzleti kölcsön, személyi kölcsön,
lakáshitel, ...

Telefonok a szervizben

financia, 2018. szeptember 19.

Helló,

      Keres üzleti kölcsön, személyi kölcsön,
lakáshitel, ...

Telefonok a szervizben

JAKUM JAN, 2018. szeptember 18.

You can GET THE NEWLY IMPROVED BLANK ATM CARD that can hack any ATM, ANYWHERE IN THE WORLD.{martinsh...

Nem utal vissza pénzt az Euromobilien Hungary

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés