Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Munkába álltak Miskolc új közterület-felügyelői

MTI, 2011. szeptember 13. - kedd 15:51
Címkék: Miskolc
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Negyvennégy közterület-felügyelő teljesít ezentúl váltásban szolgálatot Miskolcon, négy-hat fős csoport az avasi városrészben járőrözik majd, együttműködve a polgárőrökkel és a rendőrséggel - tájékoztatott a miskolci önkormányzat szóvivője.


Dobos Tímea közölte: hétfőn a hivatali rendszerrel és a jogszabályokkal ismerkedtek a Miskolci Polgármesteri Hivatal közterület-felügyeleti és rendészeti osztályának új munkatársai, kedden pedig a tíz új közterület-felügyelővel együtt negyvennégyen kezdhették meg a munkát.

Emlékeztetett arra, hogy a város ez év augusztusában rendkívüli közgyűlésen döntött a közterület-felügyelők létszámának növeléséről. A miskolci városőrséggel szerződést bontott a város. Az okok között szerepelt, hogy a 2008 novemberében megalakult városőrség évente 180 millió forintjába került a borsodi megyeszékhelynek, miközben hatósági intézkedésre nem volt jogosult.

A település vezetése és Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) polgármester úgy fogalmazott: a városban mindenkinek éreznie kell, hogy biztonságban van. A helyes és járható út az, ha az állam és az önkormányzat a közbiztonsági kérdéseket a rendőrségen és a közterület-felügyeleten keresztül kezeli, ugyanis ők azok a szervezetek, amelyek hatóságként léphetnek fel.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés