Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nem emlékszik utasai nevére a Taxi4

2011. szeptember 12. - hétfő 10:51
Címkék: taxi,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Valerio telefonon rendelt kocsit Taxi 4-től, de a késve érkező taxis autójába mások szálltak be, mert a sofőr nem emlékezett a rendelő nevére.


Az elmúlt hét pénteki napján (szeptember 9.) délután telefonon kocsit rendeltem a Taxi 4 társaságtól a Déli pályaudvar eléréséhez. Az úti célt a telefonos ügyfélszolgálattal is közöltem. A megrendelt taxira több mint 20 percet vártam, annak ellenére, hogy hosszabb várakozási időt az ügyfélszolgálat nem közölt (Budapest központjában, a Köztelek utcába rendeltem a kocsit).

A több mint 20 perces várakozást követően megérkezett egy kocsi, amibe más személyek szálltak be. A taxis kollégát megkérdezve, hogy milyen névre érkezett nem tudott választ adni, mert nem emlékezett a rendelő személy nevére. A taxis csak annyit tudott mondani, hogy nemsokára egy másik kolléga fog érkezni.

Ezt követően fölhívtam az ügyfélszolgálatot és jeleztem a problémát és azt is, hogy "közreműködésüknek" köszönhetően lekéstem a vonatot illetőleg a rendelést lemondtam. Az ügyfélszolgálat sajnálkozását fejezte ki. Végül csak egy későbbi vonattal és egy másik állomásról tudtam indulni.

A taxitársaság nem adott tájékoztatást telefonon az előre látható hosszabb várakozási időről és a megérkező kocsi pedig nem tudta megmondani, hogy milyen rendelésre érkezett. Véleményem szerint ez komolytalan viselkedés egy taxi társaságtól. Egy több, mint 1000 főt foglalkoztató vállalatnál dolgozom, biztos vagyok benne, hogy kollégáimnak a Taxi 4 társaság szolgáltatásait nem fogom ajánlani.

Tisztelettel:
Valerio Gattoni

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

csa-csa, 2012. augusztus 31. - péntek 18:01

"kollégáimnak a Taxi 4 társaság szolgáltatásait nem fogom ajánlani." nem hogy nem ajánlanám, reklámoznám a szolgáltatás mellőzését!!

márk, 2012. június 18. - hétfő 16:17

hát én nem nagyon szoktam taxizni.de amit láttam a múlt héten, kicsit ledöbbentett.a hungária krt. 103-nál lévő kisboltban, egy pocakos őszes, bajszos bácsi vett előttem egy csomag tésztát,1 üveg bort, két vizet, na meg persze egy 2 dekás keserűt. amíg fizettem , lehúzta a bolt előtt a töményet, majd beült a főtaxiba... totál ledöbbentem, én elhiszem, hogy a bácsi így tolja évek óta, de azért szerintem ez para. nem akartam betelefonálni a taxisoknak, gondolom, vagy vágják, vagy nem ,de nem akartam kirúgatni a bácsit.

tgmaster, 2012. május 29. - kedd 00:22

Persze abban az autóban egész véletlenül terminál sem volt (sztem a t4-nél ez kb. 10-15%), azaz nem volt meg írásban a név, és a sofőr ennek ellenére úgy hozott el másik utast, hogy nem volt egyértelmű a szitu, ezzel bekockáztatta a 6k HUF-os büntit. Sántít kissé Valerio sztorija.

utas mond nevet, 2012. május 28. - hétfő 23:20

a címre érkezéskor a taxis soha nem mond nevet, hanem az utas mondja a saját nevét, ami ha megegyezik a diszpécserszolgálat által megadottal akkor a fuvar végrehajtható ellenkező esetben a taxi gépkocsivezető a diszpécserszolgálatnál reklamációt kezdeményez az utas beazonosítása/értesítése céljából.Valamint az ilyen fuvarok esetében megszokott az előrendelés leadása, ami kiküszöbölheti az ilyen problémát, mert így a késés illetve szerencsétlenkedés elkerülhető.

Surgyelán Timót, 2011. október 26. - szerda 15:05

Valerio te lökött vagy! Ha én taxit rendelek, s nem jön meg 10 percen belül, azonnal rendelek ( vagy leintek) egy másikat, s lesz@rom, ha az elsőként rendelt taxi diszpécsere utólag reklamál. Van választék, egymásba érnek a taxik.

Gizi, 2011. szeptember 23. - péntek 08:39

Öntsünk tiszta vizet...! "megérkezett egy kocsi, amibe más személyek szálltak be" Ez egy másik rendelés volt! Nem az Ő autója! Persze, hogy nem mondott nevet a taxis! Nem "nem emlékezett rá" hanem NEM AKARTA MONDANI! (Azt ugyanis az utasnak kell. Mindegyik taxicégnél.) A nyelvi nehézségek miatt félreértette. Azt persze nem írta, hogy elküldte a taxist az anyjába! Ugye? Azért tudom, mert a kollégám! Beszéltem Vele.

Sobri József, 2011. szeptember 22. - csütörtök 11:26

Lehet mondta a nevét, de a taxisnak nem volt mivel összevetnie, mert nem emlékezett arra, amivel össze kellene vetnie.

xxx, 2011. szeptember 22. - csütörtök 07:17

a nevet Neked kell mondanod, nem a taxisnak.

kov , 2011. szeptember 22. - csütörtök 07:08

olcsó húsnak híg a leve...

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza